Mīlestība atnāks negaidīti: zodiaka zīmes, kurām paveiksies mīlestībā decembra desmitajos datumos

Lauva

Decembra otrā dekādē mīlas attiecības varēs uzsākt Lauvas. Pateicoties savam sabiedriskumam, viņi vienmēr būs uzmanības centrā. No decembra vidus par viņiem visvairāk interesēsies pretējā dzimuma pārstāvji.

Daudzām Lauvām izdosies uzsākt ilgtermiņa un ļoti perspektīvas attiecības. Vienīgais, kas tās var izpostīt, ir meli. Nav vērts melot mīļotajam cilvēkam, tad saikne kļūs vēl stiprāka. Uzticība starp partneriem kļūs par pašu stiprāko fundamentu.

Svari

Svariem uzsmaidīs veiksme mīlestībā. Savu jauno otro pusīti viņi satiks negaidīti. Tā var būt pat kāda dīvaina situācija, par kuru varēs vēlāk atcerēties smejoties. Attiecības, kas uzsāktas decembra otrā dekādē, būs pilnas ar kaisli.

Var sanākt tā, ka parasti tik mierīgie un līdzsvarotie Svari var skaļi izskaidrot attiecības ar trauku sišanu un citiem izgājieniem. Viņus nomierināt varēs tikai ar atklātas un mierīgas sarunas palīdzību.

 

Strēlnieks

Izmainīt privāto dzīvi uz labāko pusi varēs Strēlnieki. Decembra desmitie datumi ir pats labākais periods, lai atzītos savās jūtās cilvēkam, pret kuru jau sen izjūt maigas jūtas.

Lasi arī: Tamāra Globa: 5 zodiaka zīmes, kurām gada beigās sāksies baltā svītra dzīvē

Diemžēl ne visiem atbildēs abpusēji, bet tiem, kam izdosies izdzirdēt atzīšanos arī no otra cilvēka, ir visas iespējas uz spēcīgām ilgtermiņa attiecībām. Šāda savienība var viegli pāriet likumīgā laulībā jau nākamā gada vasarā.

 

Zivis

Privātajā dzīvē paveiksies Zivīm. Savu jauno mīlestību viņas var satikt uz ielas vai veikalā pie mājas. Jebkurā gadījumā attiecības attīstīsies ļoti ātri, ar 10 dienām decembrī pilnībā pietiks, lai noteiktu, vai ar šo cilvēku vajag kaut ko uzsākt, vai arī ir vērts nogaidīt un iepazīt vienam otru labāk, vai vispār labāk meklēt citu partneri.

Spread the love

Pievienot komentāru