Mūžībā devies pasaules slavenais dziedātājs un hitu autors, kurš pārdevis vairāk nekā 100 miljonu ierakstu

Mūžībā devies pasaules slavenais dziedātājs un slaveno hitu autors, kurš savas dzīves laikā pārdevis vairāk nekā 100 miljonu ierakstu un filmējies arī daudzos šovos un filmās. 

Slavenā hita “I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That)” izpildītājs, un aktieris Meat Loaf, īstajā vārdā Maikls Lī Adejs (Michael Lee Aday, 1947-2022) miris ģiemenes lokā 74 gadu vecumā.

Par dziedātāja nāvi paziņots viņa oficiālajā “Facebook” lapā.

“Dziļās sērās paziņojam, ka šonakt mūžībā devies neatkārtojamais Meat Loaf. Viņam līdzās bija viņa sieva Debora. Dzīves pēdējās 24 stundas kopā ar viņu bija arī meitas Perla un Amanda, kā arī tuvākie draugi,” teikts paziņojumā. Dziedātāja un aktiera nāves cēlonis netiek atklāts.

“Mēs zinam, cik daudz viņš nozīmēja jums. Novērtējam mīlestību un atbalstu, kas palīdzēs mums pārdzīvot šo sēru laiku, zaudējot iedvesmojošu mākslinieku un brīnišķīgu cilvēku,” paziņojumā paudusi Meat Loaf ģimene.

Lasi arī: Traģiskā negadījumā bojā gājis viens no pasaules talantīgākajiem kino aktieriem

“Viņa apbrīnojamā karjera ilga sešas dekādes. Viņš pārdevis vairāk nekā 100 miljonus albumu un nofilmējies vairāk nekā 65 filmām, tai skaitā tādās kā “Fight Club”, “Focus”, “Rocky Horror Picture Show”, “Wayne’s World” un citās. Viņa 70. gadu albums “Bat Out of Hell” joprojām ir viens no 10 visu laiku komerciāli veiksmīgākajiem albumiem,” teikts piemiņas vēstījumā.

 

Šķir otru lapu, lai noklausītos viņa slavenāko dziesmu

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru