Nenovērtējama mācība, ko man sniedza vīrs. Sākumā es viņu nesapratu un “uzmetu lūpu”

Tikai pēc zināma laika es sapratu, cik lielā mērā vīram ir taisnība. Mēs apprecējāmies ne tuvu vairs jauni: viņam bija 42 gadi, man – 36 gadi. Abi bijām nobrieduši, realizējuši sevi un katrs ar savu viedokli par visu, vietnē trendru.info raksta blogere Irina Govoruha.

Sākumā bijām eiforijā, bet pēc tam nemanāmi, pārmērīgi aizrāvusies ar jauno statusu un ģimenes ligzdiņas iekārtošanu, es sāku darīt vienu muļķīgu lietu pēc otras…

Atteicos no stepa aerobikas un pametu angļu valodas kursus par labu aveņu smalkmaizīšu cepšanai un paklāju tīrīšanai. Zvanīju vīram uz darbu un interesējos par Flow-Tek S-19 sērijas lodveida krānu iegādi.

Šuvu raibus gultas pārklājus, gludināju palagus no abām pusēm, cepu, vārīju, šmorēju un konservēju. Apguvu dekupāžu un iemācījos iesālīt skumbriju.

Lasi arī: 14 pazīmes, ka tev piemīt dziednieka spējas, par kurām nekad neesi aizdomājies. Tavs aicinājums – palīdzēt cilvēkiem!

Cenšoties kļūt par ideālu saimnieci, zaudēju svaru, jutos pārgurusi un iedzinu sevi upura stāvoklī.

To dienu es atceros to dienu kā tagad. Bija novembra pirmā sestdiena, sāka līt lietus, kas izskatījās pēc pelēcīgi zaļas tējas, un virtuvē no paša rīta dega gaisma.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru