Baisā situācijā nonākusi latviete Kristīne, kura glāba savus bērnus no vardarbības Dienvidāfrikā

Kristīne Misāne

Neapskaužamā situācijā nonākusi latviete Kristīne Misāne, kura, lai glābtu savus bērnus no vardarbības ģimenē, aizbēga prom no Dienvidāfrikas. Tagad dievietei draud daudzu gadu cietum Dienvidāfrikā – Dānijā norit tiesa, kurā tiks izlemts viņas liktenis…

 

Kristīnes interesēs tiesā tagad aizstāv Latvijas pārstāvji. Viņi cenšas panākt, lai Kristīne netiktu izdota Dienvidāfrikai republikas iestādēm. Līdz ar to, sieviete pati nonākusi lielas nepatikšanās glābjot bērnus, ziņo TV3!

Kristīne Dānijā tika aizturēta pēc civilvīra prasības, kurš dzīvo Dienvidāfrikas republikā. Viņa Dānijā atrados jau gadu kopš aizturēšanas, bet tagad sievietes liktenis ir neskaidri drūms – un cerības nav lielas! Šobrīd Dānijas tiesa ir nolēmusi izdot sievieti kriminālvajāšanai Āfrikas valstij – vienīgā cerība ir, ja Latvijai un Dānijai izdodas vienoties par atkārtotu lietas izskatīšanu.

Ja sievieti tomēr izdos Dienvidāfrikai, tad viņai draud dzīve netīrība, vardarbības un slimību ieskautai, kā arī pusbadā un kopumā baisos apstākļos! Faktiski tas esot nāves spriedums, ņemot vērā apstākļus Dienvidāfrikas republikas cietumos! Un šāds liktenis Kristīnei draud, jo viņa gribēja izglābt savus bērnus!

Lasi arī: VIDEO: “Auto pārbrauca pāri galvai!” – traģēdija Ādažos izgaismo lielu problēmu

Kristīne Misāne: “Pēc gadu ilgas cīņas un, nonākot bezdibeņa malā, man ir tikai viens lūgums – ir vēl jābūt diplomātiskiem un tiesiskiem ceļiem, kā mani, Latvijas un Eiropas Savienības pilsoni, pasargāt Eiropas Savienības ietvaros un nenodot drošai iznīcībai necilvēcīgos apstākļos Āfrikas cietumā! Es vēršos pie Dānijas Karalistes un Latvijas tieslietu ministriem – mana vienīga iespēja ir lietas pārskatīšana!”

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">Brain</cite>

    Skumji

  • <cite class="fn">Rīdziniece</cite>

    Kāpēc visi vaino valsti. bet ne pašu Kristīni- uz ko viņa cerēja, atkārtoti lidojot uz Mozambiku? Ja jau izdevās uzsākt tik veiksmīgu biznesu tur, arī Latvijā varētu atrast darbu un laimīgi dzīvot ar abiem bērniem!

  • <cite class="fn">js</cite>

    Kas par analfabētiem savairojušies? Ja raksta rakstus, tad iemācieties pareizi rakstīt! Kauns!

Pievienot komentāru