Netcams notikums: Pāris brauca mājās, kad pēkšņi viņi ceļa vidū ieraudzīja sievieti, kura lūdza viņus apstāties

Nezināmā sieviete lūdza pēc palīdzības. Viņa teica, ka ģimene ir nokļuvusi auto negadījumā, ka viņas vīrs un dēls vēl ir mašīnā, kura ir ūdenī. Viņa teica, ka vīrs jau ir miris, taču bērns iespējams vēl ir dzīvs.

Vīrietis nolēma palīdzēt un censties izglābt bērnu, bet sievietei lika palikt kopā ar vīrieša sievu automašīnā. Kas viņš nogāja līdz kraujai, tad ieraudzīja divus cilvēkus priekšējā automašīnas sēdeklī, bet nepievērsa tam lielu uzmanību, jo ātri paņēma bērnu un nesa pie mātes.

Kad viņš uzkāpa, tad viņš vairs māti neredzēja, tad viņš pajautāja sievai kur šī sieviete aizgājusi. Viņa ateica, ka sieviete viņam sekojusi līdzi pie avarējušās mašīnas.

Lasi vēl: Kādēļ telefona lādēšana naktīs ir ļoti, ļoti slikta ideja

Kad vīrietis nolēma aiziet apskatīties uz so sievieti, viņš pamanīja, ka divi priekšā esošie cilvēki ir miruši mašīnā – tas bija vīrietis un sieviete. Kad viņš apskatījās tuvāk, viņš pamanīja ka šī sieviete bija tā pati, kura uz ceļa lūdza palīdzību.

Jūs domājiet, ka tas bija brīnums?

Bērns šobrīd dzīvo ģimenē, kura viņu izglāba. Viņš ir laimīgs un kad pieaugs, tad jaunie vecāki viņam šo vēsturi pastāstīs. Tas tiešām ir kas neticams! Pat mirusi māte centās izglābt savu bērnu un viņai tas izdevās!

avots

Spread the love

Pievienot komentāru