Noziedznieks atbildēja uz ziņu par savu meklēšanu. Vismīļākā sarakste ar policiju, kāda vien ir iespējama

Entonijs atbildēja tajā pašā dienā un atkal “piebaroja” ar solījumiem.

Paldies, es cenšos pabeigt vienu lietu, pirms pavadīšu pie jums mēnesi. Būšu 48 stundu laikā.

Taču Entonijs atkal neatnāca. Policija jutās piekrāpta.

Drūma pirmdiena. Dārgais Entonij, vai vainīgi esam mēs? Pagājušajā trešdienā mēs vērsāmies pie tevis kā pie izsludinātā meklēšanā. Tu atbildēji un teici, ka taisies padoties. Mēs gaidījām, taču tu tā arī neatnāci. Pēc tā, ka tu mūs piemānīji, mēs vērsāmies pie tevis vēl reiz – šoreiz piedāvājot tevi atvest. Tu atbildēji, ka tev vajag 48 stundas. Brīvdienas pienāca un pagāja. Mēs sākam domāt, ka tu neatnāksi. Lūdzu, piezvani mums jebkurā gadījumā un mēs aiziesim pie tevis. 509-628-0333.

Pēc šīs romantiskās ziņas Entonijas aizsūtīja ne mazāk romantisku atbildi.

Dārgā Ričlendas policija, vaina nav jūsos, bet gan manī. Man ir dažas problēmas. Atvainojos, ka piemānīju jūs, taču ļaujiet man izpirkt savu vainu. Es atnākšu rīt, ne vēlāk kā pusdienlaikā. Es zinu, jums nav iemesla man ticēt, taču es apsolu, ja rīt līdz pusdienlaikam es neparādīšos, tad piezvanīšu jums, lai jūs atbrauktu un palīdzētu man. Iepriekš paldies par atbildi, ja jūs man dosiet vēl vienu iespēju, lai arī es to neesmu pelnījis.

P.S. Jūs esiet brīnums.

“Skaidrs, atkal melo!” – padomāsiet jūs un nošausiet garām! Entonijas atnāca un pat nopublicēja savu selfiju pie ieejas. Un kāds mīlīgs paraksts.

Es esmu šeit un gatavs tikties, mana saulīte!

Vīrs pateica – vīrs izdarīja. Tiesa, nedaudz nokavēja – atnāca nevis ap pusdienlaiku, bet tikai ap trijiem pēcpusdienā.

LASI VĒL: Kad sieva tika paralizēta, vīrs viņu pameta vienu ar četriem bērniem, bet stiprā sieviete spēja nostāties uz kājām un atrast mīlestību

Entonijas devās aiz restēm, bet Facebbook lietotāji viņu tā iemīlēja, ka tagad lūdz viņu atbrīvot.

Brīvību Entonijam!

Atgādinām, lai arī cik mīlīgs un jautrs nebūtu Entonijs Ekers, viņš tomēr ir pārkāpis likumu un par to viņam ir jāatbild.

avots: prikolno.cc

Spread the love

Pievienot komentāru