Skola pieprasīja skolēnam “nodzīt” matus. Lūk ko izdarīja vecāki. Skarbie ziemeļu likumi

Skolas Nr. 4 direktors pieprasīja skolēnam tikt vaļā no “nestandarta” frizūras: zēnam bija izdzīti mati deniņos, bet augšā izbalināti un sasieti astē.

Pēteris izvēlējās tādu frizūru, lai līdzinātos savam elkam Zlatanam Ibragimovičam. Futbola treneris stāstīja, ka skolēna frizūru visi liekot mierā, izņemot skolas direktoru un mācību pārzini. Skolas administrācija uzskata, ka zēns ir nokrāsojis matus nedabiskā tonī.

LASI VĒL: Mūsu kāpņutelpā dzīvo sieviete. Viņai ir pieci bērni un ir stāvoklī ar sesto

Direktors stāsta:

“Bērns atnāk ar astīti vienu dienu, otru, trešo. Prasām, kas par lietu, kad beidzot savedīsi sevi kārtībā? Viņš smejas.

Saku: uzvedīsies tā rīt, izsauksim vecākus. Nākamajā dienā atnāca nevis māte, bet māsa: “Uz kāda pamatojuma jūs nelaidiet manu bērnu skolā?” lai parādītu, kāpēc, skolas mācību pārzine paņēma puiku aiz astes, pēkšņi gumija pārtrūka un nokrita. Meitene sāka kliegt: “Lūk, jūs pārrāvāt gumiju!’

Direktors apgalvo, ka visiem vienādi ir jāizskatās, jo to pieprasa skolas iekšējās kārtības noteikumi:

“Šī ir maza pilsēta. Ir bijuši momenti, kad no blakus mājām atnākuši vīrieši, pagājušajā gadā man tādu ielenkumu uztaisīja, sak, ko jūs te audzējiet? ”lūk kāda pilsētas morāle. Atgriezos skolā un teicu, ka mēs atbildam par bērniem un vajag bērnus no kaut kā tāda pasargāt. “

Tālāk mācību pārzine mācību – audzināšanas jautājumos iepazīstināja ar izrakstu no vietējā portāla “Kāpēc mūsdienu vīrieši nēsā šausmīgās hipsteru astītes?”, kurā teikts sekojošais:

“Šo matu griezumu sauc par augstu un saspringtu – par “augstu un saspringtu” vai vienkārši par “Hitlera jaunatni” (pateicoties tā līdzībai ar vācu matu griezumu, kas populārs pagājušā gadsimta 30. gados)”

Šķir nākošo lapu un uzzini, ar ko tas beidzā

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru