Oho, kā tagad izskatās Jana Muratova, kura pirms 4 gadiem piedalījās TV šovā (+FOTO)

 Šajā pasaulē dzīvo kāda meitene vārdā Jana Muratova. Meitenei jau kopš bērnības ir bijušas problēmas ar ārējo izskatu..

Kad viņa piedzima, meitenītei bija slimība, ko ārsti savlaicīgi nepamanīja. Un viņas dzīve lielākoties bija kā murgs.

Яна Муратова в школе

Skolas laikā bērni ar meiteni negribēja draudzēties un viņa visu laiku pavadīja vai nu vienatnē, vai ģimenes lokā. Tomēr meitenes vecāku drīz nomira…

Lasi arī: Pēc strīda sieva aizgāja prom no mājām, atstājot vīru ar bērniem. Pēc 2 dienām viņa saņēma šo vēstuli

Lai atjaunotu savu izskatu, Janai bija nepieciešama dārga operācija, kurai viņai nepietika naudas. Un palīdzību nebija kur lūgt, jo viņa bija palikusi viena. Turklāt strādājot par trauku mazgātāju vienā no pilsētas ēdnīcām, knapi pietika līdzekļu elementārai iztikai.

 

Janas māsīcā ieteica viņai vērsties Krievijas televīzijas šovā “Tiešraide” un meitene nevilcinoties devās uz filmēšanās laukumu. Neskatoties uz to, ka naudu nesanāca savākt, žurnālisti uz šo gadījumu reaģēja ar lielu interesi un palīdzēja.

Pateicoties žurnālistiem Janai Muratovai pavērās iespēja doties uz klīnikām pie krievu ārstiem, kuri peikrita veikt visas nepieciešamās operācijas bez maksas.

Яна Муратова на улицах Москвы

Četrus gadus no vietas viņa apmeklēja ārstus un, par laimi, tas nebija veltīgi. Ārstiem izdevās palīdzēt un novērts jaunās sievietes izskata trūkumus. Šobrīd no vecās Janas nav palikušas nekādas pēdas, viņas vietā ir jauna un skaista meitene, kuru grūti atpazīt.

 Šķir otru lapu, lai redzētu, kā Jana izskatās tagad

Spread the love

Pievienot komentāru