Sofija nolēma gadu nedzert ūdeni, bet lietot tikai sulu – kā var cilvēks tik īsā laikā TĀ mainīties?

Viņa parādīja, kā izskatās tagad!

Sofijai vienā ziņā nebija paveicies – viņa daudzus gadus cieta no izsitumiem, pietūkuma un matu problēmām. Sofija vērsās pie daudziem ekspertiem, nodeva analīzes, kuru rezultāti bija normāli. Un neviens viņai nespēja izskaidrot

Viņa dzīvo saulainā Bali – tā ir paradīze zemes virsū. Šķiet, ka tur dzīvojošajām sievietēm vajadzētu izskatīties nevainojami. Bet Sofijai situācija bija cita…

Pēc uztura maiņas situācija uzlabojās. Bet tūska saglabājās.

Sofija vērsās pie daudziem ekspertiem, nodeva analīzes, kuru rezultāti bija normāli. Un neviens viņai nespēja izskaidrot, kāpēc pietūkums nepazūd. Vienīgais, ko spēja piedāvāt ārsti – operāciju, lai paceltu zonu zem acīm.

Lasi arī: Ja nēsā zelta rotaslietas, tev ir jāzina ŠIS! Jābūt uzmanīgiem!

Bet jogas pasniedzējs, pie kura meitene apmeklēja nodarbības, ieteica mēģināt atteikties no ūdens, aizstājot to ar sulām vai kokosriekstu ūdeni, apgalvojot, ka tas tiešām var palīdzēt. Un Sofija nolēma izmēģināt.

Visi viņas radinieki bija pret šādu pieeju, jo viņi vadījās pēc visiem zināmās patiesības – ūdens ir visu dzīvo lietu pamatā. Bet šāds eksperiments ļoti ātri deva pozitīvus rezultātus.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu, kā viņa izskatās tagad

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru