Pamestā mājā atrod 7 gadīgu meiteni-maugli, kas pārvietojas četrāpus. Koncentrācijas nometnes cienīgs stāsts!

Šis incidents notika ASV Floridas štatā. Kaimiņi izdzirdēja bērna raudāšanu un izsauca policiju. Kad tiesībsargi ieradās notikuma vietā, viņi pamestā mājā atrada septiņus gadus vecu meiteni. Visā miteklī bija netīrumi, atkritumi un ekskrementi. Meitene vārdā Daniela pārvietojās četrrāpus un viņas vienīgā kompānija bija uzticīgs suns.

 

Kā izrādījās, meitenei bija attīstības traucējumi, bet viņas nežēlīgā māte netērēja naudu ārstēšanai un nenodrošināja viņai pienācīgu aprūpi. Viņa vienkārši atstāja meitu pamestajā mājā un ik pa laikam atnāca viņu apraudzīt. Meitene neapmeklēja skolu, ēda no suņa bļodas ar rokām, bija galīgi izģindusi un svēra tikai 21 kilogramu. Mātei tika piespriests divu gadu ilgs mājas arests.

Lasi arī: Lūk kā menstruāciju asiņu krāsa, var palīdzēt atklāt saslimšanu

Meitene nonāca specializētā iestādē, kur ārsti viņu novēroja. Pēc mediķu teiktā, šādu gadījumu viņi pieredzējuši pirmo reizi dzīvē. Dzīves pabērns nemācēja runāt, nezināja elementāras lietas, nemācēja turēt nazi un dakšiņu. Vispār viņa neuzvedās kā normāls bērns un kopēja sava suņa izturēšanos un ieradumus.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru