Parādījusies informācija par to, cik ļoti kritušies Maksima Galkina ienākumi kopš aizbraukšanas no Krievijas

Galkins savas koncerttūres laikā plāno sniegt deviņus koncertus Izraēlā. Biļešu cenas sākas no 304 līdz 394 šekeļiem, kas ir aptuveni 7o līdz 90 eiro. Speciālisti jau ir aprēķinājuši un noskaidrojuši, ka izmaksas ir aptuveni vienādas ar tām, kādas bija Maksima koncertos iepriekš, piemēram, Valsts Kremļa pilī komiķa uzstāšanos varēja baudīt par 15 līdz 150 eiro, atkarībā no vietas.

“Problēma ir tā, ka Kremļa pilī ir seši tūkstoši vietu, bet Izraēlā sešas reizes mazāk. Izraēlā vienkārši nav tik milzīgu pasākumu. Un tātad honorāri visiem viesmāksliniekiem ir maksimums 10 tūkstoši dolāru. Viņi vairāk nemaksā, ”aģentūrai FAN sacīja koncertu rīkotāji Krievijā. Izdevums arī aprēķināja Galkina zaudējumus pēc pārcelšanās uz Izraēlu.

Piemēram, pēc publisko iepirkumu datiem par uzstāšanos Kubas kazaku korī Maksims Galkins nopelnīja 1 miljonu 595 tūkstošus 724 rubļus – pēc toreizējā kursa tas bija 51 tūkstotis dolāru tikai vienā koncertā.

Lai Izraēlā nopelnītu tādu pašu summu, Galkinam būs smagi jāstrādā un jāsniedz pat pieci koncerti. Šajā sakarā pāra faniem bija zināmas bažas, vai viņiem pietiks naudas, lai dzīvotu tik dārgā valstī kā Izraēla.

Lasi arī: “Latvija? Kur tāda atrodas?”; Mihalkovs, Rastorgujevs un Šukšina komentē sankcijas, kas viņiem uzliktas

Turklāt tagad runa ir arī par Allas Borisovnas pensiju, kas kopā ar piemaksu par PSRS tautas mākslinieces titulu ir aptuveni 4000 eiro. Lai iegūtu sīkāku informāciju, woman.ru žurnālisti vērsās pie Konstantīna Dobromišlova (RANEPA Darba un sociālās politikas katedras asociētā profesora). Lūk, ko viņš atbildēja:

 

Tas viss ir muļķības! Nav pamata viņai atņemt maksājumus. Neskatoties uz visiem politiskajiem uzskatiem, izteikumiem un izteikumiem, viņa godīgi nopelnīja savu pensiju.

Cik viņa samaksāja nodokļus, tik viņai maksās pensiju. Pensija nemainīsies aizbraukšanas dēļ. Mūsu sabiedrībai patīk eskalēt, meklēt uzpūstus faktus,” viņš komentēja dziedātājas fanu satraukumu.

Vienīgais, no kā Primadonnai būtu jābaidās, ir problēmas ar pensiju izmaksu izņemšanu no ārvalstu bankomātiem. Ir vērts atzīmēt, ka ģimenes galva Maksims Galkins vairākkārt ir paziņojis, ka viņš kārto visas finansiālās lietas (iepriekš tā bija Grjažu pils pieskatīšana un rēķinu apmaksa), bet viņa sieva nodarbojas tikai ar bērniem un mājturību. .

P.S. Dalieties ar savu viedokli komentāros, draugi. Gaidām jūs zem šī ieraksta.

 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru