Parādījusies informācija par to, cik ļoti kritušies Maksima Galkina ienākumi kopš aizbraukšanas no Krievijas

Izdevums aprēķināja Galkina zaudējumus pēc pārcelšanās uz Izraēlu

Apmēram pirms pusotra mēneša humorists Maksims Galkins pameta Krieviju un personisku apstākļu dēļ aizbrauca uz Izraēlu, kur apmetās uz dzīvi un jau sācis pelnīt.

Ģimene apmetās uz dzīvi Telavivā, un, pēc baumām, Alla un Maksims jau ir nosūtījuši savus bērnus uz vietējo skolu. Kopumā ap Pugačovu-Galkinu ģimeni klīst daudz baumu, bet pazīstamā izdevuma woman.ru žurnālisti nolēma noskaidrot detaļas.

Tā, piemēram, nesen tīklā tika aktīvi apspriesta iespēja. ka zvaigžņu ģimene atgriezīsies dzimtenē, bet daudzi saka, ka tuvākajā nākotnē to nevajadzētu gaidīt.

Lasi arī: “Latvija? Kur tāda atrodas?”; Mihalkovs, Rastorgujevs un Šukšina komentē sankcijas, kas viņiem uzliktas

Daudzi arī atzīmē, ka slavenības ir lieliski iedzīvojušās, tīklā vairākas reizes parādījās fotogrāfijas, kurās Alla Borisovna Pugačova kopā ar vīru un bērniem pastaigājās.

Var teikt, ka viņi izskatās lieliski. Alla, kā vienmēr, ir svaiga un jauna, un Maksims, ar jaunu īsu matu griezumu, daudziem atgādināja pusaudzi. Karstais klimats labvēlīgi ietekmējis humorista veselību.

Tomēr Maksimam Galkinam neklājas tik labi, kā viņam gribētos, norāda žurnālisti, kuriem izdevies noskaidrot dažas detaļas. te gan uzreiz vietā piebilst, ka arī Krievijā māksliniekiem un estrādes zvaigznēm dzīve vairs nav salda, un daudzi palikuši bez lieliem ienākumiem. 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru