Pārsteidzoši: Ko par tavu veselību atklāj līnijas un grumbas uz sejas?

 

Grumba pie labās uzacs

2

Slīpa, vertikāla grumba starp uzacīm ir zīme, ka ir novājināti iekšējie orgāni. Grumba tieši pie labās uzacs konkrēti saistīta ar aknām.

Aknu veselību var uzlabot dažādi pārtikas produkti, piemēram, zaļie lapu dārzeņi, saldi augļi, un veseli graudi. Ja jums ir šāda grumba pie labās uzacs, varat uzlabot aknu darbību, samazinot kafijas, asu ēdienu un sāls daudzumu savā uzturā. Protams, ja jums ir nopietnas aknu problēmas, tad noteikti jāapmeklē ārsts.

Grumba pie kreisās uzacs

3

Tāpat kā labās puses uzacs grumba saistīta ar aknu veselību, kreisajai pusei ir tieša saistība ar liesu. Izteikta grumba kreisajā pusē var nozīmēt, ka jums ir novājināta liesa.

Ja rodas aizdomas par šādām veselības problēmām, tad noteikti apmeklējiet ārstu. Taču arī liesas veselību var uzlabot ar konkrētiem pārtikas produktiem. Līdzīgi kā ar aizkuņģa dziedzeri, arī liesas darbību veicina saldi ēdieni. Tikai pārliecinieties, ka nepārspīlējat ar cukura daudzumu savā uzturā. Pietiks ar kādu saldu vai žāvētu augli, lai dabiskā veidā stiprinātu šī orgāna veselību.

Grumba uz deguna saknes

4

Dažiem cilvēkiem parādās grumba tieši pāri deguna saknes daļai. Tas norāda, ka cilvēks ir uzņēmīgs pret dažādām alerģijām.

Izrādās, šī grumba ir saistīta arī ar dzimumdziņu, jeb libido. Tā norāda, ka dzimumdziņas līmenis ir zemāks par normu, un tas, savukārt, var negatīvi ietekmēt mīlas dzīvi. Iespējams, jums nepieciešams piešķirt kādu asumu savās attiecībās.

Vārnu kājiņas

5

Tā saucamās vārnu kājiņas ir vienas no visbiežāk izplatītajām krunciņām. Ja par tām nekad neesat dzirdējuši – tās ir mazas krunciņas, kas parādās pie acīm. Tās var nozīmēt, ka ļoti bieži smaidāt, izmantojot visu seju (kas pavisam noteikti nav nekas slikts), bet tas var būt saistīts arī ar redzi. Ja regulāri samiedzat acis, lai redzētu telefona, datora vai televizora ekrānu, tad netīši padziļināt vārnu kājiņas.

Turklāt, šīs krunciņas ir saistītas ar iekšējiem orgāniem – kuņģi, nierēm un aknām. Šie orgāni, iespējams, ir novājināti, tāpēc vajadzētu padomāt par veselīgāku uzturu un fiziskām aktivitātēm.

Maisiņi zem acīm

6

Katrs no mums piedzīvojis rītus, kad neesam pietiekami izgulējušies un pamanām, ka zem acīm izveidojušies maisiņi. Tie ir saistīti arī ar nierēm un var signalizēt par nieru problēmām. Šajā gadījumā ieteicams ēst daudz augļu un dārzeņu, kā arī lietot daudz šķidruma.

Maisiņi zem acīm var būt saistīti arī ar asinsrites sistēmu, norādot, ka tai jāpievērš uzmanība. Asinsriti var uzlabot ar jogas un masāžu palīdzību. Ja tā kļūst par nopietnu problēmu, tad, protams, jāmeklē ārsta palīdzība.

Jutīgi vaigi

7

Vaigu jutīgums, kā arī plankumi vai krāsas maiņa var norādīt, ka ar organismu kaut kas nav kārtībā. Jutīgums var būt saistīts ar gremošanas problēmām, un tādā gadījumā jums vajadzētu izvērtēt, ko ēdat.

Plankumi, sārtums vai cita vaigu  ādas krāsas maiņa var nozīmēt, ka jums ir problēmas ar plaušām. Tā kā plaušas ir dzīvībai svarīgi orgāni, jums vajadzētu pildīt elpošanas vingrinājumus, kā arī nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, kas saistītas ar elpošanu, piemēram, skriet. Jebkurā gadījumā, ja kļūst grūti elpot, tad nekavējoties dodieties pie ārsta.

Sarkans degungals

8

Sarkans deguns ir bieža parādība, bet ir svarīgi zināt, ka tas ir tieši saistīts ar sirdi un asinsrites sistēmu. Sarkans degungals var norādīt uz asinsspiediena problēmām. Asinsspiedienu var uzraudzīt ārsts, bet jūs paši to varat pārbaudīt arī tuvējā aptiekā.

Sirds veselība ir īpaši svarīga, un sarkans degungals var nozīmēt, ka vajadzētu atteikties  no asiem ēdieniem, alkohola un kafijas. Ieteicams ēst tādus pārtikas produktus, kas satur pēc iespējas vairāk taukskābju, piemēram, avokado.

Grumbas ap muti

9

Daudziem cilvēkiem ap muti izveidojas vertikālas grumbiņas. Mutes sānu daļas ir saistītas ar resno zarnu. Daudzi nepievērš uzmanību resnās zarnas veselībai, taču tā ir ļoti svarīga, it īpaši vēlākajos gados.

Par laimi, šīs ķermeņa daļas veselību ir viegli uzlabot. Šķiedrvielas, D vitamīns, fiziskās aktivitātes un daudz šķidruma – tas viss veicina resnās zarnas veselību, ja gadījumā jums veidojas grumbas ap muti.

Grumbas no smiešanās

10

Šādām grumbām var būt divas pilnīgi atšķirīgas nozīmes. Protams, ja esat viens no tiem cilvēkiem, kas nepārtraukti smejas, tad, visticamāk, jums būs šādas grumbas. Tad atliek vien ar tām samierināties.

Taču, ja nedomājat, ka smiekli varētu būt iemesls, tad tās var būt saistītas ar aizkuņģa dziedzera problēmām. Vairāki pārtikas produkti var uzlabot tā veselību, piemēram, mellenes, ķirši, vīnogas, ķiploki un spināti, tāpēc ieteicams tos lietot uzturā.

Vertikālas grumbas virs lūpas

11

Ne visiem parādās šādas grumbas. Taču tās visbiežāk parādās cilvēkiem, kas smēķē. Smēķēšana ir viens no nedabiskajiem cēloņiem, kas veicina grumbu veidošanos.

Virslūpa ir saistīta arī ar liesu. Lai cīnītos ar liesas problēmām, ieteicams ēst daudz sakņu dārzeņu, piemēram, rāceņus, burkānus, kā arī ķirbjus. Lai uzlabotu liesas veselību ilgtermiņā, ieteicams ēst bieži, bet mazākās porcijās.

Plankumi uz lūpām

12

Plankumiem uz lūpām var būt dažādi iemesli. Tie var norādīt uz vāju asinsriti, kam palīdzēs joga vai citas fiziskās aktivitātes.

Taču arī šādi plankumi var nozīmēt, ka jums resnās zarnas problēmas. Šajā gadījumā palīdzēs pārtikas produkti, kuros ir daudz šķiedrvielu. Var palīdzēt arī resnās zarnas attīrīšana, ko iespējams veikt gan mājās, gan ārsta uzraudzībā.

Grumbiņas uz kakla

13

Dažreiz gar kaklu veidojas grumbas, kas rada tā saucamo dubultzodu. Tā, protams, ir ļoti bieži sastopama problēma un parasti ir liekā svara rezultāts.

Taču šādas grumbas var būt saistītas arī ar vairogdziedzeri. Tā veselību var uzlabot dažādos veidos, piemēram, ar cinka tabletēm vai nelietojot uzturā glutēnu saturošus produktus. Vairogdziedzera veselības uzlabošana ar palīdzēt atbrīvoties no liekā svara.

Riņķis ap varavīksneni

14

Veltot uzmanību sejas ādai un grumbām, ieteicams pārbaudīt arī acis. Ja ap varavīksneni izveidojies riņķis, jums, iespējams, ir paaugstināts holesterīna līmenis asinīs.

Lasi arī: Toniks sejai, kas attīrīs ādu un samazinās grumbas!

Augsts holesterīna līmenis var novest pie nopietnām veselības problēmām, piemēram, sirds trieku vai citas sirds slimības. Par laimi, holesterīna līmeni var samazināt, ēdot daudz dārzeņu, soju un riekstu, kā arī mazinot uzņemto taukskābju daudzumu.

Redzamas vēnas pie deniņiem

15

Ja pie deniņiem redzamas vēnas, tas var norādīt, ka jums ir augsts asinsspiediens. Viens no veidiem, kā to mazināt, protams, ir stresa līmeņa mazināšana. Jūs varat apmeklēt jogas nodarbību, iziet pastaigā vai ieplānot atvaļinājumu.

Taču ir arī citi dabiski līdzekļi, kā mazināt asinsspiedienu. Ja jums parādās šāda problēma, ēdiet vairāk banānu, mazāk sāls, kā arī atvēliet laiku fiziskām aktivitātēm.

Grumba zem apakšējās lūpas

16

Daudziem ir tāda kā bedrīte uz zoda, bet ja starp zodu un apakšējo lūpu izveidojusies grumba, tad, iespējams, turat sevī negatīvas emocijas.

Veselībai ilgtermiņā nekad nenāks par labu tas, ja turēsiet sevī negatīvās domas. To atspoguļo grumba zem apakšējās lūpas. Iespējams, pienācis laiks tikt vaļā no neapmierinātības un dusmām, kas jūsos krājušās.

Pievēršot uzmanību dažādām krunciņām un grumbām uz sejas, varat atklāt noslēpumus saistībā ar visu organismu.

Lasi arī: Toniks sejai, kas attīrīs ādu un samazinās grumbas!

Avots: littlethings.com

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru