Pārsteidzoši: Ko par tavu veselību atklāj līnijas un grumbas uz sejas?

grumbas uz sejas

Mums visiem uz sejas ir grumbas, krunciņas vai kādi pleķi. Tā ir dabiska parādība, ar kuru diemžēl nākas sadzīvot.

Taču krunciņas atklāj ne tikai vecumu. Gluži kā acu krāsa, kas raksturo personības iezīmes, tās sniedz detalizētu un interesantu informāciju par mūsu organismu un veselības stāvokli.

Lasi arī: Toniks sejai, kas attīrīs ādu un samazinās grumbas!

Sejas analīzes eksperti norāda, ka seja ir tieši saistīta ar visu organismu.

 

Ar grumbām un zīmēm uz ādas un acīm mūsu organisms par kaut ko ziņo un sūta brīdinošus signālus par veselību, un šī informācija var būt pārsteidzoša.

Jau pirms vairākiem gadsimtiem pastāvēja uzskats, ka dabiskā dziedniecība saistīta ar visu ķermeni kopumā, un uz to balstīta arī šī sejas ādas analīzes pieeja. Kad es uzzināju, ka grumbiņas starp uzacīm ir saistītas ar aknām un liesu, es biju tiešām pārsteigta.

Man nebija ne jausmas, ka seja var tik daudz pastāstīt par vispārējo veselības stāvokli. Tagad zinu, kam jāpievērš uzmanība un kā seja var palīdzēt cīnīties ar nopietnākām veselības problēmām, ar ko iespējams saskarties.

Katrai grumbai, krunciņai vai pleķim uz sejas ir īpaša nozīme. Ja vēlaties uzzināt, ko seja cenšas pateikt, piedāvājam iepazīties ar katras grumbiņas nozīmi:

Horizontālas grumbas uz pieres

1

Horizontālās grumbas uz pieres parādās stresa dēļ. Tās norāda, ka ciešat no pārmērīga stresa, un tā ir zīme, ka vajadzētu doties atvaļinājumā un kārtīgi atpūsties, vai arī vienkārši veltīt laiku sev.

Grumbas uz pieres  ir tieši saistītas ar kuņģi. Tās var norādīt, ka jūsu uzturā ir pārāk daudz cukura vai tauku un pārāk maz ūdens. Ja jums ir šādas grumbas, tad, iespējams, vairāk jāpievērš uzmanība savam uzturam.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējiem variantiem / grumbām

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru