Pāvels Globa šo piecu zodiaka zīmju pārstāvjiem oktobra beigās prognozē fantastiskus panākumus

Astrologs Pāvels Globa pavēstījis par pieciem zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuriem šī gada oktobra beigās veiksies īpaši daudz.

 

Svari

Sāciet jaunu biznesu tikai ar rūpīgu sagatavošanos. Jūs varat paļauties uz savu draugu palīdzību. Galvenais ir nesteigties un visu pārdomāt. Šī ir atslēga – lai veiksmīgi pārvarētu šķēršļus, jums ir jāriskē. Nedēļas vidū izdosies harmonizēt ar saspringto vidi. Pārceļiet pirkumus uz nedēļas beigām.

Labvēlīgas dienas: 30. oktobris
Sliktās dienas: 28. oktobris

Strēlnieks

Apstākļi prasīs, lai jūs būtu brīvs un neatkarīgs. Zināms piedzīvojumu gars ļaus tikt galā ar jebkuru sarežģītu gadījumu. Apkārtējie būs pārsteigti, ieraugot jūs jaunā lomā. Atrodiet iespēju nedaudz atpūsties. Nedēļas beigas ir dažādu aktivitāšu laiks.

Labvēlīgas dienas: 27. oktobris
Sliktās dienas: 28., 30. oktobris

Mežāzis

Mierīgi dari savu darbu. Panākumi tevi jau gaida. Mērķi būs iespējams sasniegt vairākos veidos. Nedēļas vidus ir labs periods jauninājumiem dažādās dzīves jomās. Jūtieties brīvi eksperimentējot.

Lasi arī: Nosauktas zvaigžņu zīmes, kuras, ar lielu iespējamību, novembrī var tikt pie lielas naudas

Neskatoties uz darba dauduzmu, jums būs iespēja arī atpūsties. Būsi oriģināls un neparedzams. Sarežģītā situācijā varat paļauties uz drauga plecu. Šī ir laba nedēļa lai noslģetu dažādus projektus un darbus!

Labvēlīgās dienas: 28., 29. oktobris
Sliktās dienas: 27. oktobris

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru