Pēc Zodiaka zīmes var noteikt, kas jūs bijāt iepriekšējā dzīvē

Svari: bija tiesneši

Šo zīmju pārstāvjiem piemīt lieliska taisnīguma un harmonijas sajūta. Pagājušajā dzīvē viņi noteikti bija tiesneši. Svari var pavisam viegli atteikties no savām vajadzībām tikai, lai saglabātu mieru un harmoniju. Svari, protams, var pieļaut kļūdas, bet viņi vienmēr cenšas nevis sevis, bet gan citu dēļ.

Skorpioni: bija slepkavas

Skorpioniem piemīt lieliskas diplomātiskas iemaņas, un viņi labi prot manipulēt ar cilvēkiem. No ārpuses viņi liekas rāmi, bet viņos iekšā ir ugunsgrēks. Šīs zīmes pārstāvji var būt nežēlīgi attiecībā pret citiem cilvēkiem. Ja vēl kāds spēj izprovocēt Skorpionu, tad gaidiet nelaimi.

LASI VĒL: Pāvels Globa nosaucis zodiaka zīmes, kurām 2020. gads kļūs par pašu labāko

Strēlnieki: bija karavīri

Brīvība Strēlniekiem ir tikpat svarīga kā gaiss. Pagājušā dzīvē, kad valdīja vergturība, Strēlnieki varēja būt karavīri, kas visus glāba no ļaunuma. Viņiem nepatīk sēdēt vienā vietā, viņiem ir ārkārtīgi svarīgi ceļot un iepazīt kaut ko
jaunu. Pagājušajā dzīvē Strēlniekiem varēja būt noteikts mērķis, kā dēļ viņi varēja cīnīties līdz pat nāvei.

Mežāži: bija priekšnieki

Neviena Zodiaka zīme nav tik strādīga kā Mežāzis. Šīs zīmes pārstāvji dievina strādāt un sasniegt savus mērķus. Mežāži ir visai loģiski un mierīgi cilvēki. Viņi vienmēr visas lietas noved līdz galam, un tādējādi viņiem izdodas daudz ko dzīvē sasniegt. Pagājušā dzīvē Mežāži viennozīmīgi bija priekšnieki, jo tāds ir viņu dzīves mērķis.

LASI VĒL: Trīs Astroloģiski saderīgākās horoskopa zīmes, kam ir paredzama laba laulības dzīve, vai Tu esi šajā saraksā?

Ūdensvīri: bija ārsti

Pagājušajā dzīvē Ūdensvīri bija tie, pie kuriem vienmēr vērsās pēc palīdzības. Ūdensvīri ir ļoti dāsni un gādīgi. Viņiem nav grūti palīdzēt citam cilvēkam. Šīs zīmes pārstāvji ir neatkarīgi cilvēki, kuri dievina grauzt zinātnes granītu. Viņiem ir spēja paskatīties tālu uz priekšu, un tādējādi viņiem izdodas saplānot savu nākotni.

Zivis: bija filosofi

Zivis dievina lidināties mākoņos un savos rozā sapņos. Viņiem tāpat kā Ūdensvīriem patīk mācīties. Vēl viņi atšķiras ar lielisku intuīciju, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka pagājušajā dzīvē Zivis varēja būt filosofi. Pagājušajā dzīvē Zivis vienmēr sev uzdeva jautājumus par būtību, par cilvēka sūtību, kas ir labais un kas ir ļaunais. Viņi varēja dzīvot vientuļu un pat vientuļnieka dzīvi, jo viņi mūžīgi bija iegrimuši pārdomās.

avots: lamp.im

Spread the love

Pievienot komentāru