Pēkšņi miris vienas no 90 gadu slavenākās dziesmas/superhita izpildītājiem

Šī bija viena no 80 gadu beigu un 90 gadu sākuma slavenākajām grupām, kura saņēma neskaitāmas balvas un uzslavas. 

Daudziem šī dziedātāja vārds varbūt neko neizteiks, tomēr teju VISI ir dzirdējuši šo vīru dziedam – viņš bija vienas no 90 gadu slavenākās dziesmas balsīm.

Viņš bija viena no grupas “Milli Vanilli” īstajām balsīm. Tagad Džons Deiviss (66)  ir miris. Par mūziķa nāvi paziņojusi viņa meita, kura norāda, ka tēvs miris no Covid-19.

Džons ir bildes labajā pusē

Viņa meita Jasmina pirmdien Facebook rakstīja: “Diemžēl mans tēvs šajā vakarā nomira no koronavīrusa. Viņš daudzus cilvēkus iepriecināja ar smiekliem un smaidu, laimīgo dabu, mīlestību un galvenokārt ar mūziku. ”

Lasi arī: Šī meitene daudzus gadus atpakaļ loterijā laimēja 2.5 miljonus eiro, bet lūk kas no naudas tagad palicis pāri..

Meita turpina: “Viņš pasaulei deva tik daudz! Lūdzu, nosūtiet viņam pēdējos aplausus. Mums viņa ļoti pietrūks. ”

Popgrupu “Milli Vanilli” producējis Frenks Fariāns un tā  radīja sensāciju ar tādiem hitiem kā “Girl you know it’s true”. Tomēr grupai bija tumšs noslēpums  – abi grupas dalībnieki nemaz paši nedziedāja, bet tikai tēloja, ka dzied, bet dziesmas grupai ierakstīja Džons Deiviss u.c. izpildītāji.

Kad krāpniecība tika atklāta, tas izraisīja pasaules mēroga skandālu.

Koronas krīzes laikā Deiviss dziedāja pansionāta iemītniekiem, gribēja viņus iedrošināt un iepriecināt. Tad viņš pats dabūja vīrusu.

 

Šķir otru lapu, lai noklausītos grupas slavenāko dziesmu (tu noteikti būsi dzirdējis šo melodiju) 

Spread the love

Pievienot komentāru