Piecas pazīmes, ka vīrietis ir kļūdījies ar sievietes izvēli … Piektā pazīme ir visizteiktākā un svarīgākā

Vīrieši, tāpat kā mēs, sievietes, izvēloties partneri, pieļauj kļūdas. Es jums pateikšu noslēpumu, viņi kļūdās biežāk nekā mēs, varbūt tāpēc, ka viņi ne vienmēr var visu izvērtēt ar aukstu prātu?

Kāds gudrs vīrs reiz teica, ka  ar sievieti vajag precēties tikai tad,  kad beidzies pirmais lielais mīlestības periods. Tikai tad jūs varot viņu objektīvi novērtēt, kā arī saprast viņas attieksmi pret jums! “Līdz redzat viņu skaidri; pretējā gadījumā jūs kļūdīsities nežēlīgi un neatgriezeniski”, viņš teica.

Tātad, kādas pazīmes vīrietim liecinās, ka viņš ir kļūdījies, izvēloties sievieti, un noteikti nav vērts ar viņu iet pie altāra:

 

1. Šīs sievietes sabiedrība ir apgrūtinoša.

Viņš ļoti vēlas doties pensijā, nodarboties ar kādu savu biznesu bez viņas. Viņš, protams, mēģina izskaidrot šo savu stāvokli ar nepieciešamību pēc personiskās telpas, personīgo robežu aizsardzības, ar meditācijas nepieciešamību vientulībā, patiesībā šīs konkrētās sievietes sabiedrībā, viņš jūtas slikti.

Lasi arī: Nekad nepieļaujiet šīs kļūdas, ja vēlaties kārtīgu vīrieti

Viņš izjūt briesmīgu diskomfortu blakus viņai, bet baidās to atzīt pat sev. Atrodoties blakus šādai sievietei, vīrietis tērē savu enerģiju un neuzlādējas. Viņš tērē enerģiju tam, lai būtu spēks būt laipnam, uzmanīgam, iejūtīgam, dzīvespriecīgam, kaut arī to nemaz nevēlas šeit un tagad. Palicis viens, pēc šādas saziņas vīrietis burtiski krīt no izsīkuma un jūtas kā izspiests citrons.

2. Nepieciešams pastāvīgi strādāt pie attiecībām.

Bieži sieviete pārliecina vīrieti, ka ir jāstrādā pie attiecībām. Šeit viņš, nabadziņš, strādā, strādā … Viņš jau ir strādājis un visu izmēģinājis, bet attiecības neuzlabojas. Kāpēc? Tāpēc, ka patiesas attiecības jums nemaz neprasa strādāt. Viss notiek dabiski un dod enerģiju, nevis prasa milzu piepūli.

Pat ja jūs strīdaties, nav vēlēšanās visu pamest! Pēc strīda jūs nejūtaties kā jums būtu smagums no sirds novēlies!  Jūsu attiecībās viss ir kārtībā, ja jums patīk  vienam otru nedaudz pāraudzināt  pat apmainoties ar pretenzijām, bet jūs nevarat iedomāties dzīvi bez otra.

“Strādāt pie attiecībām” jēdzienu izgudroja sievietes, lai veidotu vīrietī vainas apziņu, vīriešu mazvērtības sajūtu un attiecīgi neļautu vīrietim aizbēgt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru