Piecas Zodiaka zīmes, kuras mīl spēcīgāk par citiem

Starp visām Zodiaka zīmēm astrologi ir izvēlējušies piecas, kas mīl stiprāk par citiem, turklāt viņu jūtas saglabājas pat pēc šķiršanās, vēsta “Channel Five”.

Vēzis

Jūtas viņiem ir viena no dzīves nozīmīgākajām sastāvdaļām. Pēc pāris randiņiem Vēži domā, ka ir sastapuši dzīves mīlestību – ātri izveidojas spēcīga emocionāla saikne. Pēc šķiršanās zīmes pārstāvji ilgi domā par savu partneri, pat ja romantika patiesībā bija īslaicīga.

Lasi arī:  Tamara Globa prognozē negaidītas pārmaiņas trīs zodiaka zīmju pārstāvju dzīvēs novembra sākumā

Jaunava

Jaunavas savā ziņā ir atkarīgas no partnera: tās dod pavadonim enerģiju, laiku un emocijas. Pēc šķiršanās Jaunavas nebeidz domāt par attiecībām, kādu laiku sevi asociējot ar jūtu objektu.

 

Zivis

Zodiaka zīmju sarakstā esošās Zivis, kuras mīl ilgāk un stiprāk nekā citas, ieņem trešo vietu. Viņu jūtas var pierimt, taču tās ļoti ilgi viņus vajā un, kad pieķeršanās pazūd, viņi joprojām dažreiz atceras, ar ko bijuši kopā.

 

Skorpions

Skorpioni ne tik daudz cieš no jūtu pārpilnības, cik reflektē par neizdevušāmies attiecībām. Viņi to dara ilgi un smagi. Ļoti ilgu laiku pēc šķiršanās viņi iedziļinās savās izjūtās, pieņem dažādus scenārijus un pat var mēģināt atkal izveidot jau izjukušās attiecības.

Lasi arī: Trīs Astroloģiski saderīgākās horoskopa zīmes, kam ir paredzama laba laulības dzīve, vai Tu esi šajā saraksā?

 

Mežāzis

Mežāži dažkārt izturas neatbilstoši savām jūtām. Viņi var novirzīt atbildību uz partneri un izlikties vienaldzīgi, bet tomēr dziļi un stipri mīlēt kompanjonu. Mežāži spēj mīlēt dzīvi.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru