Problēmas ieņemt bērniņu? Lūk, kā var uzlabot sava vīrieša auglību!

Vēlaties ieņemt bērnu? Auglības eksperte un dietoloģe, Izabella Oberta, atklāj 10 veidus, kā uzlabot vīrieša auglību ar pareizas diētas palīdzību – arī tad, ja spermas apjoms ir zems.

 Lasi vēl: Viņa nopirka ”Makdonaldā” savam bērnam komplektu un uz burgera bija VIŅI!!!Pareiza, laba diēta ir svarīga, lai attīstītos veselīga sperma, to nosaka ne tikai tas, ko ēd, bet arī lietas, kuras vajadzētu izkļaut no uztura.

Jaunākie pētījumi pierāda, ka vīrieša auglībai vairāk svarīga ir spermas kvalitāte nevis kvantitāte. Tas nozīmē, ka pat, ja spermas līmenis/apjoms ir zems, tas netraucē bērna ieņemšanai, ja vien sperma ir labā stāvoklī.

Padomi vīrieša auglības uzlabošanai

Ieteicamie produkti:

1. Tomāti

Tomātos pati vērtīgākā viela, kas atrodama, ir likopēns. Vairāki veikti pētījumi ir nonākuši pie secinājuma, ka šis antioksidants uzlabo vīrieša auglību, īpaši spermas spēju “peldēt” jeb tās kustīgumu.

2. Valrieksti

Valriekstos ir daudz Omega 3 taukskābju. Saskaņā ar “Society for Study” reproduktīvās veselības pētījumu, dienā, apēdot 75 gr valriekstu, uzlabojas spermas kustība un dzīvotspēja.

3. Ķirbju sēklas

Tajās ir bagātīgs cinka daudzums, kas ir ļoti svarīgs elements spermas attīstībā un testosterona veidošanā.

4. Mellenes

Mellenes ir lielisks tādu antioksidantu kā kvercitīna un resveratrola avots. Pētījumi pierāda, ka kvercitīns palīdz uzturēt veselīgu spermu, bet resveratrols uzlabo spermas daudzumu un kustīgumu.

5. Ūdens

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā uzlabot spermas apjomu un kvalitāti, ir pietiekama ūdens uzņemšana.

6. Granātāboli

Granātāboli jau ilgi tiek uzksatīti par vienu  no “super ēdieniem” jeb par vienu no īpaši veselīgiem produktiem. Pētījumi liecina, ka granātābolu lietošana uzturā palīdz veidot testosteronu, uzlabo spermas kvalitāti un vairo dzimumtieksmi, kā arī uzlabo omu.

Lasi vēl: Kā dilles saglabāt svaigas bez saldēšanas. Tagad arī ziemā varu baudīt vasaras garšas!

7. Tumšā šokolāde

Tumšajā šokolādē ir daudz arginīna aminoskābes, kas uzlabo ejakulācijas apjomu un spermas apjomu, ka arī kustīgumu. Jo tumšāka šokolāde, jo labāk!

Produkti, no kuriem būtu jāatsakās, lai uzlabotu auglību:

1. Kofeīns

Lai gan pētījumi liecina, ka kofeīns neietekmē spermas apjomu, kustīgumu vai tās formu, Amerikā veikts pētījums atklāja, ka, lietojot kofeīna saturošus produktus lielā daudzumā, samazinās iespēja apaugļot olšūnu IVF procedūras laikā.

2. Diētiskie dzērieni

Pētījumi atklāj, ka šajos dzērienos bieži izmantotais cukura aizvietotājs, aspartāms, ir saistīts ar pazeminātu spermas apjomu un pat var bojāt spermu DNS līmenī. Bet tas nenozīmē, ka var droši dzert saldos, gāzētos dzērienus – pārmērīga cukura lietošana uzturā samazina spermas daudzumu.

 

Spread the love

Pievienot komentāru