Produkti pret vēzi: 6 produkti, kas krietni samazina iespēju saslimt ar šo slimību, jo nogalina vēža šūnas

#3 Mellenes un avenes

Šīs ogas ir zināmas savu pretvēža īpašību dēļ, un visveselīgākās tās ir tieši sievietēm, jo tās samazina iespēju saslimt ar olnīcu vēzi. Šīm ogām tumšā krāsa ir pateicoties augstam fitoķīmiskajam sastāvam, kas nomāc vēža šūnas un samazina to rašanās iespējas.

#4 Tumšā šokolāde

Iespējams, ka agrāk šaubījāties, taču tagad zināsiet – tumšajā šokolādē ir ļoti daudz antioksidantu. Tie var palīdzēt sirds un asinsvadu sistēmas uzturēšanā, uzlabot garastāvokli, kā arī palīdzēt cīņā pret vēža šūnām.

Baudiet šokolādi ar mēru!

Lasi vēl: Produkti pret vēzi: Ārsti nosaukuši vispieejamāko produktu pret vēzi

#5 Kafija un zaļā tēja

Tasīte kafijas vai zaļās tējas noteikti ir pirmais, par ko iedomājaties no rītiem pēc pamošanās. Šajos dzērienos ir ļoti daudz antioksidantu, kas samazina risku saslimt ar vēzi.

Produkti pret vēzi: #6 Kurkuma

Kurkuma ir viena no visveselīgākajām garšvielām, kas zināma ikvienam veselīga dzīvesveida piekritējam. Šī garšviela dara brīnumus cīņā pret vēzi, palēnina novecošanos, samazina iekaisumus, sāpes un šūnu bojāšanos. Kurkuma stimulē imunitāti un uzlabo atmiņu, palīdz saaukstēšanās vai pat gripas gadījumā. Tai vajadzētu būt neatņemamai sastāvdaļai jūsu uzturā.

Izmainiet savu dzīvesveidu un ēdienkarti, ja tiešām vēlaties cīnīties pret dažādām slimībām.

Arī interesanti: 7 produkti, kuri sāk nogalināt vēža šūnas tikko tu tos sāc ēst

Avots: fithacker.ru

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru