Zivis veselībai: Nosaukta zivs, kura ir visveselīgākā cilvēka uzturam

Vērtīgas zivis

Zivis veselībai: Lielākā daļa zivju mīļotāju un ekspertu dod priekšroku ziemeļu ūdeņos nozvejotajām zivīm. Viņi to uzskata par garšīgāku un veselīgāku cilvēka ķermenim.

Aleksandrs Fomins, eksperts zivju produktu ražošanas un tirdzniecības jomā, sniedz savu interpretāciju par šo faktu. Pēc eksperta domām, visnoderīgākās ir jūras ūdeņos noķertās zivis – menca, pikša, plekste un siļķes.

Lasi arī: PAREIZAIS SVARS, KURU IESAKA ĀRSTI! Auguma un svara tabula!

Tas satur lielu daudzumu cilvēka ķermenim ārkārtīgi noderīgu Omega-3 skābju, kas ir ārkārtīgi noderīgas fizioloģiskā tonusa uzturēšanai augstā līmenī.

Zivis veselībai – labās īpašības

Tajā pašā laikā šīs grupas skābes ir lielisks ķermeņa tīrīšanas līdzeklis, pateicoties spējai saistīt kaitīgos radikāļus.

Eksperti jau sen ir identificējuši modeli – to teritoriju iedzīvotāji, kuru uzturā ir daudz jūras zivju, praktiski necieš no sirds un asinsvadu slimībām. Pēc eksperta domām, jūras zivis Latvijas tirgū tiek piegādātas pietiekamā daudzumā.

Lasi arī: Vīrieši pastāstīja, kādas lietas viņi dara tikai ar to sievieti, kuru mīl

Tajā pašā laikā A. Fomins atzīmēja, ka, lai gan uztura speciālisti dod priekšroku jūras zivīm, daudzi jau kopš bērnības ir pieraduši pie zivīm, kas nozvejotas iekšējos ūdeņos. Viņiem šāda zivs ir pazīstama un mīlēta, un nav saprātīgi mēģināt mainīt savus ieradumus.

Pēc eksperta domām, ir noderīgas visas zivis, kas noķertas ekoloģiski tīros ūdeņos un ir sagatavotas, ievērojot visus sanitārijas un ēdiena gatavošanas standartus.

 

Arī interesanti: Zivju eļļa – kādēļ tā tev noteikti būtu jālieto? SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Un:  9 produkti, kas kļūst bīstami pēc to uzsildīšanas mikroviļņu krāsnī

Spread the love

Pievienot komentāru