Publicēts VIDEO, kā mājsēdes laikā dzērājšoferis no policijas bēg ar 160 km/h – sods milzīgs

Milzu sods

Kopumā pret personu ir uzsākti vairāki administratīvie procesi un piemēroti sodi – par nepamatotu iebraukšanu pretējā joslā piemērots 140 eiro liels naudas sods, par ātrumu, kas pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu virs 60 km/h – 1400 eiro un divu gadu liegums iegūt transportlīdzekļa tiesības, par aizliedzošā luksofora signāla neievērošanu divas reizes un citiem ceļu satiksmes noteikumiem kopā piemērots vēl 310 eiro liels naudas sods.

Savukārt par pārvietošanās ierobežojumu pārkāpšanu mājsēdes laikā piemērots visbargākais naudas sods – 2000 eiro, bet par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā bez tiesībām ir uzsākts kriminālprocess.

Valsts policija atgādina, ka transportlīdzekļa vadīšana alkohola reibumā nav pieļaujama un tā būtiski apdraud gan paša, gan apkārtējo veselību un dzīvību. Alkohola lietošana un braukšana nav savienojamas lietas!

Tāpat Valsts policija aicina personas ievērot noteiktos ierobežojumus mājsēdes laikā, kas nozīmē, ka bez attaisnojoša iemesla nedrīkst atrasties ārpus savas dzīvesvietas no pulksten 20.00 līdz 5.00 rītā. To mērķis ir būtiski samazināt klātienes kontaktēšanos, īpašu pulcējoties, tādējādi samazinot Covid-19 izplatības apmērus. Aicinām būt atbildīgiem un rūpēties par savu veselību!

Lūk video:

Spread the love

Pievienot komentāru