Sāku pamanīt, ka sieva ir nogurusi un viņai nav laika gatavot vakariņas, kamēr biju darbā. Izmantoju slēpto kameru

Mēs ar sievu esam kopā sešus gadus. Pirms kāzām tikāmies divus gadus, pēc tam apprecējāmies. Kolīdz satikāmies, es sapratu, ka esmu saticis vienīgo un īsto. Sieva ir saimnieciska visās jomās. Gatavo brīnišķīgi, un mājās vienmēr viss ir tīrs un kārtīgs.

Sieva ēdienu pagatavo lieliski, bet mājoklis vienmēr ir tīrs un kārtīgs. Esmu vecticībnieks un turos pie politikas, ka sieva darbojas mājās, bet vīrietis strādā! Bet bērns viņam ir jāizņem un jāatved no bērnudārza. Vispār sava veida ģimenes idille!

Kas tev manī nepatīk, mans dzīvesdraugs?

Redzi, pēdējā laikā ar manu sievu ir noticis kaut kas dīvains. Iepriekš tas nenotika, pat tad, kad bērns negāja dārziņā. Nesen es bieži sāku pamanīt, ka viņa netiek galā ar mājas pienākumiem, tostarp uzkopšanu, ēdiena gatavošanu utt. Man nav laika gatavot vakariņas, jo es vienmēr nāku no darba mājās ļoti noguris.

Vai jūs viņu par kaut ko turat aizdomās, vai kādreiz tam bijis iemesls?!

Nē, es viņu ne par ko neturu aizdomās. Bet ir tāds teiciens: “Uzticies, bet pārbaudi”.

Es nolēmu ierīkot slēpto kameru, lai beidzot saprastu, kas notiek. Un vienā jaukā brīdī, pārnākot no darba, es atkal atklāju to pašu situāciju. Mājās bija juceklis, bet mana sieva bija aizņemta, gatavojot vakariņas. Nu vismaz labi, ka neaizmirsa paņemt bērnu no bērnudārza!

Es ceru, ka tava sieva ir dzīva?

Nu, protams, viņa ir dzīva, un mēs pat neesam šķīrušies! Agri no rīta, kamēr sieva un bērns gulēja, es paņēmu kameru un devos uz darbu. Ierodoties darbvietā, es uzreiz sāku skatīties, ko kamera fiksēja. Sākumā es neko īpašu neredzēju, bet pēc tam jautrība sākās! Mana sieva, slepeni no manis bija nolēmusi veikt tā dēvēto killer fitnesu.

Man pat nācās pārtīt video, lai noskatītos visas viņas darbības līdz galam. Trīs stundas viņa sevi nogurdināja ar treniņiem. Tik daudz, ka no viņas plūda sviedri. Tagad es saprotu, kāpēc dažreiz viņa smaržoja pēc sviedriem. Es nekad viņai nepārmetu par viņas figūru, maz kas. Atnākot mājās, es runāju ar viņu par visu, bet neteicu par kameru – nekad nevar zināt, kā viņa to uztvers. Viņa man visu izstāstīja.

Lasi vēl: Sievieti patrieca no ūdens atrakciju parka dēļ šī peldkostīma. Sievieti tas satrieca un viņa nolēma rīkoties

Kāds es gan biju dumiķis, ka vienkārši iepriekš ar viņu nerunāju! Tagad esmu viņas personīgais treneris. Es sastādu treniņus un izveidoju diētu.

Avots: news

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru