Sestdien Kauguru svētkos atklās Kauguru parku

Sestdien, 27.augustā, plkst.12.00 Jūrmalā atklās Kauguru parku – labiekārtotu atpūtas, sporta un pastaigu vietu 3,8 hektāru platībā. Arī parka teritorijā esošo ēku – Jauniešu mājas un sabiedrisko pakalpojumu ēkas – izbūve ir pabeigta.

Parka atklāšanā gaidāma Andžeja Grauda bungu parāde, skeitborda un “Greentrials” ekstrēmo velošovu paraugdemonstrējumi, spēlēs Jūrmalas DJ skola. No 12.30 līdz 17.00 darbosies arī Andžeja Grauda bungu skolas meistarklases. Dienas gaitā plkst.13.30, 14.30 un 15.30 parka teritorijā gaidāmi pusstundu gari cirka priekšnesumi.

Kauguru parkā ierīkotas sporta un aktīvās atpūtas zonas, āra trenažieru laukums 570 kvadrātmetru platībā, basketbola laukums un laukums slidotavai. Jauniešu sportiskajām aktivitātēm izbūvēts skeitparks 915 kvadrātmetru platībā ar 350 kvadrātmetru plašu nojumi. Mazākajiem parka apmeklētājiem pieejami rotaļu laukumi kopumā 1240 kvadrātmetru platībā. Zaļās zonas parkā veido 61% no kopējās parka teritorijas, ierīkots dekoratīvs rododendru dārzs ar dīķi, iekārtota arī pikniku zona.

Spread the love

Pievienot komentāru