Šī jaunā meitene ar savu vīru devās uz Āfriku. Tagad viņu bērnos ir iemīlējusies visa pasaule

21 gadu vecumā Nataša Sokolova atveda Džeikobu uz mājām, lai iepazīstinātu ar vecākiem. Viņa visai īsi paziņoja: tas ir mans puisis, mēs kopā studējam augstskolā un mīlam viens otru. Šī situācija, maigi izsakoties, pārsteidza Natašas mammu un tēti.

Bet, kad viņi personīgi iepazinās ar puisi, tad saprata, ka Džeikobs ir labsirdīgs un laipns. Un galvenais bija tas, ka viņš meiteni neprātīgi mīlēja.

Un, izrādot cieņu, Džeikobs paziņoja, ka pirmdzimto viņi noteikti sauks par Sokolovu. Puisis toreiz nesaprata, kāpēc visi tik gardi smējās, jo viņa valstī bieži vārds sakrita ar uzvārdu.

Arī Āfrikā pret Džeikoba izvēli cilvēki izturējās visai kritiski. Natašas radinieki saviem Āfrikas radiniekiem nosūtīja dāvanu: ikrus. Bet āfrikāņu radinieki šo labumu nenovērtēja.

Lasi arī: Tumšādainai modelei un zilacainam blondīnim piedzima bērni. Viņu ārienē ir viss labākais no vecākiem

Kāzas tika organizētas divās valstīs. Līgavas dzimtajā Iževskā tās bija tradicionālas un mazas kāzas, bet Nigērijā uz tām ieradās ap 2000 cilvēku! Var tikai minēt, cik dāvanu jaunlaulātie saņēma.

Bet izrādījās, ka tradīcijas Āfrikā ir tik atšķirīgas – viņiem nedāvināja ne lietas, ne sadzīves tehniku, ne naudu. Un svinīgās vakariņas nepavisam nav tādas, kādas tiek organizētas šeit.

Saskaņā ar vietējām paražām, ciemiņiem dod ūdeni un nedaudz rīsus ar gaļu.

Pēc kāzām Nataša un Džeikobs apmetās piecistabu mājā. Tiesa tajā dzīvoja vēl 10 cilvēki, bet tas bija jautri: vēli vakari ar dziesmām un dejām.

Šķir otru lapu un uzzini, kā izskatās Natašas un Džeikoba bērni!

Spread the love

Pievienot komentāru