Sieva bija ļoti nokaitināta, ka vīrs tik vēlu nāk mājās un reiz izlēma pārbaudīt viņa netīro veļu

Ja esi nolēmusi apprecēties, neviens nekad tev nepastāstīs, ka tavs “skaistais princis” var tevi burtiski “apbērt” ar savām netīrajām drēbēm. Tieši tā jutās sieviete vārdā Džonna Millere, un tas viņai bija patiešām liels pārbaudījums.

 

Tāpat kā jebkura meitene viņa sapņoja par pasakainu laulību un laimīgi apprecējās, lai gan viņai bija nepatīkamas atmiņas par laiku, kad šķīrās viņas vecāki.

 

Viņa nezināja, vai kādreiz satiks ar savu īsto otro pusīti, bet tā notika – viņa iepazinās ar Deividu.

Tūlīt pēc pirmā randiņa Džonna savai labākajai draudzenei uzrakstīja īsziņu, ka vēlas apprecēties ar šo puisi.

 

Tomēr jaunā sieviete ātri saprata, ka laulībai, lai kāda tā arī būtu, ir savi trūkumi. Savā ierakstā sociālajos tīklos viņa publicēja rakstu ar virsrakstu “Ja tavs vīrs smagi strādā, tu kļūsi par viņa veļas mazgātāju”.

 

“Es nekad nebiju sapņojusi, ka pasaku princis būs ar raupjām rokām un grumbām ap acīm, kaut arī viņam nebija pat 30 gadu. Es neatceros, ka “princis” būtu vismaz vienu reizi pavakariņojis ar mani, jo viņš strādāja līdz vēlai vakara stundai. Uzreiz pēc atgriešanās mājās vīrs devās gulēt, jo bija šausmīgi noguris, ” stāsta jaunā sieviete.

 

Džonna saskārās ar laulības nepatīkamo pusi, kāda mēdz rasties, ja dzīvo kopā ar vīrieti darbaholiķi. Viņas agrākā vientulība noveda pie nereālistiskām gaidām attiecībā uz nākamo vīru.

 

“Es zinu, ka neatstāju viņam izvēli. Viņam ir ļoti smagi. Ja viņš nestrādās līdz vēlām vakara stundām, mēs nevarēsim nopirkt mēbeles, kas mums vajadzīgas. Taču strādājot līdz naktij, viņš atgriežas mājās pie činkstošas sievas, kurai līdz izmisumam vajadzīga viņa uzmanība,” atklāj sieviete.

 

Bet visvairāk viņu ir nokaitinājusi nemitīgā veļas mazgāšana.

“Kāpēc manas drēbes vienmēr ir tīras un jaunas? Bet viņa apģērbs – netīrs, saplēsts un nosmērēts ar krāsu? Es pārtraucu to locīt un vienkārši stāvēju aizdomājusies. Šis cilvēks man dod vairāk, nekā esmu pelnījusi. Ja es viņam saku, ka es kaut ko gribu, viņš ļoti reti man atsaka,” nodomāja sieviete.

 

Kad Džonna nonāca pie šīs atziņas, viņa izjuta vainas un kauna vilni.

 

“Mani pēkšņi pārņēma vaina un kauns. Es sapratu, ka esmu slikta sieva,” viņa teica.

 

Tā vietā, lai būtu pateicīga par to, ka man ir lielisks vīrs, kurš rūpējas par mani un mūsu meitu, es gaidu, kad viņš atgriezīsies mājās, lai līdz viņam “aizklauvētos”. Viņš mani lutina ar dāvanām, bet pats staigā nodriskātā apakšveļā.

 

“Es uzvedos tā, it kā viņš pastāvīgi dotos uz ballītēm ar draugiem, bet viņa saplīsusī apakšveļa liecina par pavisam ko citu,” norāda Džonna.

 

Jā, šī sieviete dzīvo pasakā. Vienkārši viņa izskatās savādāk nekā pasakā par skaisto princi. Viņa vienkārši izskatās savādāk, un tas ir labi!

Mazgājot sava vīra drēbes, sieviete saprata, cik ļoti viņš viņu mīl.

 

“Viņa rokas ir ļoti raupjas. Tajās ir brūces un plaisas. Viņa drēbes ir saplīsušas. Visas vienos plankumos un netīrumos. Bet tas viņu neuztrauc. Kad viņš ienāk mūsu mājoklī, viņa sirds ir mīlestības pilna,” akcentē Džonna.

 

 

 

 

 

Spread the love

Pievienot komentāru