Sieviete, kura nomira no skūpsta – šis notikums izraisīja lielu ažiotāžu sociālajos medijos

Šī dīvainā nāve notika 2012. gadā un izraisīja lielu ažiotāžu sociālajos medijos. Daudzi domāja: kā šķietami nevainīgs skūpsts var izraisīt traģēdiju?

20 gadus vecā Mirjama Dukreta no Kanādas, dzīvoja normālu dzīvi – devās uz koledžu, spēlēja volejbolu un nesen sāka satikties ar jaunu puisi.

Kādu vakaru viņiem kļuva garlaicīgi un viņi devās uz ballīti. Izklaidējoties, pāris nepamanīja, ka ir jau krietni pēc pusnakts, un, tā kā meitene dzīvoja citā rajonā, viņa nolēma nakšņot pie sava drauga.

Pirms gulētiešanas viņi vienojās noskatīties filmu, kamēr meitene izvēlējās, ko skatīties, viņas puisis devās uz virtuvi, lai kaut ko uzkostu. Viņš uztaisīja sev grauzdiņus ar zemesriekstu sviestu, un, atgriezies, sāka kaislīgi skūpstīt Mirjamu.

Bet pēkšņi M. Dukreta sāka spēcīgi klepot un aizrīties. Drīz vien viņa zaudēja samaņu. Puisis pirms tam bija paspējis izsaukt ātro palīdzību.

Viņas draugs mēģināja viņai dabūt pie samaņas pirms ātrās palīdzības ierašanās, taču Mirjama vairs neizrādīja dzīvības pazīmes. Un galu galā pagāja kādas 15 minūtes. Atbraukusī ātrās palīdzības brigāde mēģināja viņu reanimēt, diemžēl viss neveiksmīgi. Pa ceļam uz slimnīcu Mirjamas sirds un plaušas pārstāja darboties, kas izraisīja smadzeņu skābekļa badu, un viņa nomira.

 

Kas tieši notika?

 

Tas viss ir dēļ sviestmaizes..

Kā jūs, iespējams, uzminējāt, Mirjama Dukreta nomira smagas zemesriekstu alerģijas dēļ. Tas viss dēļ zemesriekstu sviesta sviestmaizes, ko ēda viņas puisis, pēc kuras viņš noskūpstīja meiteni. Tas izraisīja vardarbīgu reakciju, ko sauc par anafilaksi.

Meitene, protams, zināja par savu alerģiju, tāpēc izslēdza produktu no uztura, bet nebija laika puisim par to pastāstīt. Parasti viņa vienmēr nēsāja līdzi Medic Alert rokassprādzi un EpiPen, taču, tā kā tajā vakarā viņa devās uz ballīti, viņa tos neņēma līdzi, un tā bija liktenīga kļūda.

Nav zināms, kurš bija vairāk noraizējies par meitenes nāvi: viņas radinieki vai draugs. Pēdējam šī briesmīgā nāve kļuva par smagu psiholoģisku traumu, ar kuru viņš pat vērsās pie psihologiem.

Mirjamas nāves izmeklēšana ilga gandrīz 2 gadus. Galu galā eksperti apstiprināja, ka skūpsts patiešām kļuva par anafilakses izraisītāju, kuru vienkārši nepaspēja apturēt.

 

Sekas

Saskaņā ar Monreālas Pediatrijas Alerģijas, Imunoloģijas un Dermatoloģijas dienesta veikto pētījumu, zemesriekstu alerģiskās pēdas var saglabāties cilvēka siekalās vismaz 4 stundas pēc to ēšanas. Bet, ja cilvēks tīra zobus, tad šo periodu var samazināt apmēram 3-4 reizes.

Saskaroties ar traģēdiju, Mirjamas māte nevēlējās, lai līdzīgā situācijā nonāktu kāds cits, tāpēc viņa uzsāka plašu alerģisku izglītojošu kampaņu, kuras mērķis bija informēt cilvēkus ar alerģijām, lai viņi ārkārtas situācijā vienmēr nēsātu līdzi zāles. viņu dzīves.

Spread the love

Pievienot komentāru