Sieviete nolēma izmainīt kaimiņienes dzīvi, kad ieraudzīja, kāda netīrība valda viņas mājoklī. Tās bija tīrās šausmas!

Lūsija nolēma, ka ir jānofotografē dzīvokļa telpas pirms un pēc uzkopšanas. Un tas bija nevis tāpēc, lai šokētu citus cilvēkus, bet gan, lai pierādītu večiņai, ka tīrīšanas un kārtošanas darbi viņas mājoklī nav bijuši veltīgi.

Vecās kundzes dzīvoklī viss bija pārklāts ar biezu netīrumu un pelējuma kārtu. Viens no logiem bija izsists, centrālā apkure atslēgta. Vannas istabā ūdens nebija. Tur taču dzīvot bija vienkārši neiespējami! Vairāk nekā 10 gadus vecā sieviete bija tīrījusi zobus un mazgājusi seju virtuves izlietnē. Bet trakākais bija tas, ka viņai nebija pat gultas – viņa gulēja uz grīdas!

Daudz nedomājot, Lūsija ķērās pie tīrīšanas. Bet pēc kāda laika viņa saprata, ka nespēs tikt galā viena pati ar visu darāmo, tādēļ lūdza brīvprātīgo palīdzību, izmantojot sociālās saziņas tīklu “Facebook”.

Mazāk nekā 24 stundu laikā Lūsija saņēma finansiālas palīdzības piedāvājumus, ziedojumus un uzslavas. Tādējādi sieviete un viņas palīgi varēja iegādāties visu, lai izremontētu un sakoptu vecās dāmas dzīvokli.

Uzņēmīgajai sievietei bija vajadzīgas apmēram divas nedēļas, lai savestu kārtībā kaimiņienes dzīvokli.

“Ziniet, brīnišķīgākais visā šajā stāstā ir tas, ka mums apkārt ir tūkstošiem fantastisku cilvēku. Viņi ir gatavi palīdzēt, viņi nežēlo savu laiku un enerģiju,” pauda Lūsija.

Patiešām – tik briesmīgu vietu kā Lūsijas kaimiņienes dzīvokli cilvēki spēja pārveidot par mājīgu un jauku dzīvoklīti. Novērtē kardinālās izmaiņas!

Lasi arī: Ritēja jaunas sievietes bēru ceremonija. Visi sastinga, kad izdzirdēja no zārka nākam bērna raudas

Bet pats interesantākais ir tas, ka Lūsija pēc remonta turpināja rūpēties par veco kundzi. Viņa nolēma, ka katru dienu dosies pie kaimiņienes un nodrošinās, lai viņa ēstu svaigi sagatavotu ēdienu trīs reizes dienā.

Vecās sievietes vientuļā un briesmīgā dzīve ir pagātnē! Tagad viņu ieskauj mīlestība, rūpes un mierinājums! Bravo, Lūsija. Tu esi malacis!

Ko tu darītu Lūsijas vietā? Vai palīdzētu šādam kaimiņam vai kaimiņienei? Dalies šajā stāstā ar draugiem – lai viņi zina, ka šīs sievietes varoņdarbs ir uzslavas vērts!

 

Avots: misstits.co

Spread the love

Pievienot komentāru