Sieviete pamet darbu un pavada 57 dienas meklējot savu pazudušo suni – lūk kā tas viss beidzās

Kad Vašingtonas iedzīvotājas Karolas Kingas suns pazuda, viņa pameta savu darbu, lai varētu 57 dienas meklēt savu mīļoto mājdzīvnieku, raksta portāl vt.co

Negadījums notika laikā, kad Karola un viņas vīrs Verns izbaudīja īsu atpūtu viesnīcā Montanā. Gadījās, ka vētras laikā sievietes borderkollijs aizbēga. Tas, kas notika tālāk, ir Holivudas filmas cienīgs scenārijs.

Diemžēl ir labi zināms fakts, ka gadījumos, kad pazūd mājdzīvnieks, iespējas saimniekiem to atrast sveiku un veselu ir nelielas. Par spīti tam, Ketijas saimnieki deva solījumu darīt visu iespējamo, lai atgrieztu Ketiju mājās.

Kā bijušie likumsargi, viņi bija perfektā pozīcijā, lai atrastu savu septiņus gadus veco borderkolliju.

Saskaņā ar The New York Times, naktī, kad Ketija pazuda, Karola un Verns meklēja savu mīluli līdz 4 naktī, pārmeklējot visu tuvāko apkārtni, cik nu vien tas bija iespējas tumsas aizsegā.

Lasi arī: Sieviete nespēja novaldīt savu mašīnu un milzīgā ātrumā “Ielidoja” upē. Lūk, kas palika viņas mašīnā!

Viņu nākamais solis bija 500 flajeru izdalīšana, lai ikviens zinātu, ka Ketija ir pazudusi. Viņi publicēja arī paziņojumu sociālajos tīklos.

Pāris pielietoja arī daudz inovatīvas metodes, cerot atrast Ketiju, piemēram, spēļu kameras un dzīvnieku slazdus, kuri bija piepildīti ar Ketijas mīļākajiem našķiem.

Saprotot, cik labi suns atpazīst cilvēka aromātu, Karola pat vienkārši skraidīja pa teritoriju, cerot, ka Ketija sajutīs viņas aromātu un vienkārši pēc smaržas varēs atrast ceļu atpakaļ pie Karolas.

Tad vienā dienā Karolai no darba atnāca paziņojums, ka viņa vairs nedrīkst  kavēt darbu…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru