Lūk kā tagad izskatās Norvēģijas princese Ingrīda – viņa ir izaugusi par īstu skaistuli

Liekas, ka tas notika vēl vakar, kad Norvēģijas  kroņprincis Hokons un viņa sieva Mete Mārita pirmo reizi sabiedrībai parādīja savu meitiņu – princesi Ingrīdu Aleksandru. Tomēr patiesībā pagājuši  jau 15 gadi un mazā meitenīte, kuru toreiz parādīja visai pasaulei, izaugusi par spēcīgu un patriotisku jaunu dāmu, kura ar savu personību un skaistumu apbur cilvēku ne tikai Norvēģijā, bet arī visur citur Eiropā. 

Šajā rakstā apkoposim īsu atskatu uz princeses gaitām un spilgtākajiem publiskajiem mirkļiem.

Jāatgādina, ka Norvēģijas kroņprincis ar sievu ir pēc savas dabas ir vienkārši cilvēki, kuri nekad nav centušies publiskos pasākumos izcelties ar ļoti dārgiem apģērbiem un ekstravagantu uzvedību. Šī vienkāršība arī veicinājusi to, ka Norvēģijas karaļnams ir ļoti populārs tautas vidū. Šī vienkāršība ir redzama arī viņu meitā, kura allaž ir ģērbusies bez lieka pārspīlējuma, bet vienlaikus gaumīgi.

Pirmā iepazīšanās reize

Šādi pasaule pirmo reizi pa īstam iepazina princesi Ingrīdu. Norvēģijas nacionālo svētku laikā mazā princese tika saģērbta rozā mētelītī.

Šādi pasaule pirmo reizi pa īstam iepazina princesi Ingrīdu. Norvēģijas nacionālo svētku tikā mazā princese tika saģērbta rozā mētelītī

Šķir otru lapu, lai redzētu, kā princese izskatās mūsdienās

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru