Viņa dzīvoja pārtikušu un labu dzīvi, līdz vienā dienā viss mainījās

Nelidojiet augstu – krist ir pārāk sāpīgi! Ļoti viegli ir pierast pie labas dzīves!

Es pieradu uzskatīt, ka liela peļņa ir kaut kas pats par sevi saprotams. Pāris reizes nedēļā vakariņot restorānā, no rītiem brokastīs pirkt dārgu kafiju kādā stilīgā kafijas veikalā… Pirms 4 mēnešiem es principiāli nepirku gaļu, kas lētāka pa 10 EUR kilogramā. Vistas gaļu izslēdzu no uztura, uzskatot, ka esmu pelnījusi “normālu” ēdienu…

Būtu labi, ja mani tēriņi būtu pieauguši tikai ēdienā… Es pirku dārgas lietas, dārgus apavus, dārgu sadzīves tehniku… Tagad skatos uz sevi un nesaprotu, kas notika manā galvā, kad izvēlējot speciāli no Francijas atvestu tualetes papīru.

Viss beidzās vienā mirklī.

Naudas plūsma beidzās. Es pieļāvu domu, ka spēšu ātri atgūt iepriekšējo finansiālo stāvokli, bet nē… Nespēju. Patiesībā man nemaksāja par to, ka es esmu “tik talantīga”. Es pārstāju būt vajadzīga un man kārtīgi iedeva pa pēcpusi.

Tajā brīdī man vienkārši nebija nekādu iekrājumu… Man bija mīnusi… Briesmīgi mīnusi trijās kredītkartēs. Lai aizvērtu divas kartes, man nācās izpārdot visu garderobi, gandrīz visas dārglietas. Arī mašīnu nācās atgriezt. Es nevarēju atļauties uzturēt mašīnu, nemaz nerunājot par to, ka par to arī bija jāatmaksā kredīts.

Lasi arī: Magone Burka beidzot atklāj patiesību par fanu spekulācijām – viņa ir bērniņa gaidībās (+ VIDEO)

Vai ziniet, kas var būt smagāk par to, ka tu visu zaudē? Tas, ka vēl vakar es ar nicinājumu izturējos pret tādiem cilvēkiem. Es kļuvu par to, pret kuru citi izturējās ar nicinājumu.

Rakstu savu atzīšanos, bet uz plīts man vārās paši lētākie makaroni un cīsiņi, kas pirkti uz akciju.

Nelidojiet pārāk augstu – krist ir pārāk sāpīgi!

Spread the love

Pievienot komentāru