SIEVU HOROSKOPS. Lieliska mīļotā vai īsta ragana?

Zodiaka zīmes sarindotas secībā no vissliktākās līdz vislabākajai sievai, atkarībā no horoskopa!

Skaidrs, ka visas sievas ir labas vai sliktas ar kaut ko savu – neviena nav ideāla, un neviena nav pilnīgi nederīga.

12. vietā – AUNS

Lai gan šī zodiaka zīme kopumā varētu būt laba sieva, ir pārāk daudz skandālu un nesaskaņu ar šajā zīmē dzimušajām sievietēm, lai tās atrastos labāko sievu TOP 3. Auns laulībā ir gatavs kā dot, tā arī ņemt, tomēr lielas problēmas var sagādāt viņas egoisms. Nereti sanāk sāpināt sev pašus tuvākos, pat speciāli to nedarot vai neapzinoties.

Tā vien gribētos ticēt, ka Auns ir visai dāsna zodiaka zīme, bet, ja runā par viņa pašcieņu, tad tā viņa ir daudz svarīgāka.

Kā sieva viņa ir lieliska, jo ir kaislīga.  Viņa vienmēr radīs kompromisu attiecība pret savu ģimeni. Kā mamma Auns spēs tikt galā ar saviem bērniem un pārlieku nesatrauksies, ja kādam no tiem neveiksies mācībās vai pārbaudes darbos.

Ja bērni nespēs tik galā ar to, ko vecāki no viņa sagaida, Auns pārņems grožus savās rokās un palīdzēs, kā vien spēs. Tomēr jāņem vēra, ka Auns nav labi zināms savas pacietības dēļ… Visai iespējams, ka viņa var pateikt vai izdarīt lietas, kuras pēcāk nožēlos.

Neskatoties uz to, Auni no saviem bērniem iemācīsies ļoti daudz un gūs daudz jaunu emociju. Aunu bērni mēdz būt emocionāli spēcīgi un rūdīti – tādi, kas nebaidās no dzīves izaicinājumiem.

Visai nepatīkama var izrādīties konfliktu risināšana ar sievieti-Aunu. Viņas mēdz uzliesmot dusmās, bet tad ātri nomierināties, tā it kā nekas nebūtu noticis. Protams, ka viņai tajā brīdī viss ir kārtībā, bet aizvainotais cilvēks pat nesaprot, kas nupat notika! Šī neapdomība un pārgalvība Aunam šķiet tik pat dabiska kā egoisms, kad viņa mīļotais cilvēks pēc neglaimojošo vārdu uztveršanas piedzīvos nepatīkamu jūtu uzplūdu, Auns būs par to pārsteigts.

Aunam būtu jāpadomā par to, ko viņš dara dažādu emociju uzplūdā! Diezgan bieži šo sieviešu emocijas mēdz būt pārspīlētas un neizprotamas, radot tikai lieku drāmu. Ja kāda zodiaka zīme būtu jāieliek seriālā, kas visprecīzāk attēlotu viņu dzīves, tad Aunu sievietes spēlētu galvenajās lomās seriālos “Hameleonu rotaļas” un “Santa Barbara”.

Aunu sievietes ir ļoti vētrainas. Ja viņas kaut ko dara, tad uz visiem simts! Tas var būt gan pozitīvi, gan negatīvi. Piemēram, darba vidē viņas var būt pašas strādīgākās, bet, tai pat laikā, tikt ienīstas un apskaustas. Arī attiecībās viņas ir gatavas upurēt sevi pilnībā, tomēr kurš vīrietis ko tādu spēj patiesi novērtēt? Tikai retais!

Kādam Auna sieviete būs ideāla, bet kādam – visļaunākais murgs, bet tas, dārgie vīrieši, ir atkarīgs no jums pašiem, jo kāds tu būsi pret viņu, tāda viņa būs arī pret tevi dubultā. Ja mīlēsi un lutināsi, viņa atdarīs ar to pašu divtik, bet, ja necienīsi un negodāsi viņu, tad gatavojies visīstākajai ellei!

Astroloģiski piemērotākās zīmes Aunam ir Strēlnieks un Lauva. Gan Lauva, gan Strēlnieks var būt lieliski saderīgs ar Aunu, jo viņiem ir tā pati kaisle, entuziasms un bezgala optimistiskais skats uz dzīvi – tāpat, kā Aunam. Taču pat šeit Strēlnieks būs mazliet labāks partneris Aunam par Lauvu. Tas tādēļ, ka Strēlnieks tik augstu vērtē pats savu brīvību, un viņiem ir daudz vieglāk saprast un pieņemt Auna vēlmi tādam būt. Ar Auna ugunīgo dvēseli lieliski spēj saiet kopā arī Gaisa stihijas zīmes – Ūdensvīrs un Dvīņi. Daudzi uzskata, ka šāda uguns un gaisa kombinācija esot pati labākā. Saprotams, ka nav šaubu – pārsvarā vislabākā zodiakālā saderība ir ar tām zīmēm, kurām atrodas divas zodiaka zīmes starpā.

Kopumā Aunu sievietes nav nemaz tik sliktas. Viņas būs ideālas sievietes tiem vīriešiem, kas ar viņām būs spējīgi tikt galā, bet tur nu gan vajadzēs nervus un pacietību!

 

Lai lasītu par pārējām zodiaka zīmēm, šķir nākamo lapu!

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru