Turīga vecmāmiņa pastāstīja, kas jādara, lai mājā vienmēr būtu nauda – izlasi un iegaumē

Kāda turīga vecmāmiņa atklājusi, kas jādara, lai nauda mājās ienāktu nauda. Tiklīdz sāku ievērot viņas ieteikumus, paguvu pabeigt žogu lauku mājā un veikt remontu viesistabā un virtuvē.

 

Cik žēl, ka es par to nezināju agrāk!

 

Šodien dzentlmenis.com padalīsies ar gudriem padomiem, kas palīdzēs uzlabot attiecības ar naudu un uzlabot finansiālo labklājību. Mēs lasām un atceramies!

Mūsu pasaulē viss attīstās dabiski. Un arī naudas enerģijai ir savi likumi, pēc kuriem mēs varam dzīvot pārpilnībā.

Lasi arī: “Novecojusi un izplūdusi, bet viņš negrasās viņu pamest”; Pīrss Brosnans parādījis FOTO ar sievu

Lai piesaistītu naudu savā dzīvē, jums tā jābauda. Ja tas tā nav, tad nauda nenāks.

Mēs visi vēlamies labi dzīvot, skaisti ģērbties un garšīgi ēst, tomēr lielākā daļa cilvēku upurē sevi bērnu, sievu, vīra, vecāku labā, aizmirstot par savām vajadzībām un vēlmēm. Iemesls tam ir negatīva attieksme no bērnības: ka jums ir jādzīvo pieticīgi vai ka jums ir kauns baudīt naudu. Šeit slēpjas lielā kļūda.

Palutiniet sevi ar dāvanām. Vispirms samaksājiet sev!” – saka gan bagātnieki, gan ezotērika.

Un viņiem ir taisnība! Ja jūs nesaņemat prieku no naudas, viņi nenāks. Tāpēc neaizmirstiet par savām vajadzībām, palutiniet sevi vai savu mīļoto.

 

Vēl daži padomi

Lai tie ir pat nelieli pārsteigumi jūsu iecienītākās kūkas vai šokolādes veidā, taču tiem jābūt regulāriem un jāiepriecina.

Starp citu, ja vēlaties, lai finanšu plūsma augtu, vajadzētu augt arī pirkumu apjomam sev.

Pieņemiet naudu ar pateicību. Pateicības enerģija jau pati par sevi ir pietiekami spēcīga. Ja jums tiek dota, pārskaitīta, ziedota vai samaksāta nauda – jums par to ir jāpriecājas un jāpateicas no visas sirds. Esiet pateicīgs pat par nelielu naudu!

Bet nevajag arī pārprast un iztērēt finanses pirmajā dienā, kā nauda saņemta.  Naudai ir “jauzturas” mājās, pretējā gadījumā tā vienā mirklī izklīst, un jūs pat nepamanīsit, ka  tāda bijusi…

Neaizmirstiet darīt labus darbus. Ir tāda tautas gudrība: kas vairāk dod, tas vairāk saņem!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Spread the love

Pievienot komentāru