Šīs ir 12 pazīmes, kuras var liecināt par paranormālās enerģijas klātbūtni tavā miteklī

Gari, būtnes, spoki, rēgi – varbūt kādi no šiem iemājojušies arī tavā mājā.

Lasi vēl: Sievietes! Ja jūs apprecēsiet šo zodiaka zīmes vīrieti, tad jūs ļoti ātri izšķirsieties…

Uzzini 12 pazīmes, kas par to var liecināt.

POPULĀRĀKĀS PAZĪMES:

1.Neizskaidrojamas skaņas, piemēram, soļi, klaudzieni, sitieni, skrāpēšana, kritienu skaņa. Šīs skaņas var būt klusas, taču reizēm pavisam pretējas – skaļas.

2.Durvis, atvilktnes, kas negaidīti atveras. Visbiežākie gadījumi, kas novērojami, ir durvju atvēršanās un aizvēršanās skaņas, kā arī tas, ka durvis neatrodas to sākotnējā atrašanās stāvoklī.

3.Gaismas, kas ieslēdzas un izslēdzas bez ārējo apstākļu (apzināmās, reālās ietekmes). Tas pats var notikt arī ar tehniku, kuras funkcionēšanu nodrošina elektrība.

4.Mantu pazušana un atkal-parādīšanās. Šis fenomens reizēm tiek saukts par DOPLERA efektu. Tie, kas to pieredzējuši, stāsta, ka fenomenu pieredzējuši gluži ikdienišķās vietās ar ikdienas objektiem. Piemēram, cilvēks atstājis atslēgas uz galda, esot viens pats mājās. Kad pagriezies, tās tur vairs nav bijušas. Pēc stundām, nedēļām un reizēm pat mēnešiem, pazudušās mantas atkal atgriezušās – tieši tajā paša vietā, no kuras pazudušas.

5.Neizskaidrojamas ēnas – peldošas ēnas, kas visbiežāk saskatāmas ar mūsu sānu redzi. Šīs ēnas bieži vien atgādina cilvēka apveidus, tādēļ tās reizēm tiek sauktas par Ēnu Cilvēkiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Spread the love

Pievienot komentāru