Skolotājai bija sekss ar savu 15 gadīgo skolnieku. Viņa nolēma pastāstīt savu versiju par šo…

Dženifera Kasvela bijusi mierīgas dabas sieviete, kurai bijusi rāma dzīve – viņa bija precējusies, strādāja par angļu valodas skolotāju mazas pilsētiņas vidusskolā. Tomēr 2014. gada jūnijā viss mainījās. Viņu kādā motelī tika piekerta gultā ar jaunu puisi – drīz vien atklājās, ka tas ir viņas skolas 15 gadīgai skolnieks.

Tagad viņai draud daudzi gadi cietumā par nepilngadīgā pavedināšanu un izvarošanu. Tomēr Dženifera TV raidījumā atklāj, ka nevis viņa bijusi tā, kas pavedināja jauno puisi, bet otrādi – 15 gadīgais skolnieks esot pavedinājis viņu.

Skolnieka centieni viņu pavedināt esot bijuši ilgstoši un neatlaidīgi, līdz viņa vienkārši kļuvusi “vāja”. Sieviete savu vājumu mēģina skaidrot ar to, ka viņai esot trūcis uzmanības no sava vīra. Desmit laulībā pavadīto gadu laikā viņiem pat neesot bijusi tāda mīļuma izpausme, kā rociņu turēšana.

Lasi vēl: Zodiaka zīme, kura mīl skandālus – kura tā ir?

“Viņš ienāca klasē, kamēr es kārtoju mantas. Viņš man visu laiku tuvojās, bet es gribēju iet citā telpā vai otrā klases pusē. Tad viņš vienkārši piegāja man klāt un noskūpstīja mani,” stāsta 29 gadus vecā sieviete.

Viņa atklāj, ka pēc tam klasē viņiem bijis sekss. Vienlaikus gan viņa vaļsirdīgi atzīst, ka nav pietiekami pretojusies skolnieka mēģinājumiem viņu pavedināt. “Es varēju vienkārši iziet no klases, tomēr to nedarīju,” tā viņa. Pēc tam viņa esot jutusies briesmīgi, jo nespēja noticēt, ka kaut ko tādu izdarījusi. Tomēr attiecības turpinājās…

Tas ilga dažus mēnešus, līdz viņi tika pieķerti. Kopumā seksuāla rakstura kontakti  viņiem bijuši vairākkārt. Iniciatīva vienmēr esot nākusi no jaunieša.

Tiesa, kad jaunietis esot devies uz 1000 kilometru attālu pilsētu ciemos pie savas mammas, Dženifera viņam esot slepus devusies līdzi. Tieši tad arī viņi pieķerti hotelī.

Es neesmu izvarotāja

Pati Dženifera tagad gadu vēlāk TV emocionāli mēģina sevi attaisnot un stāsta, ka nav izvarotāja un pavedinātāja. “Es neesmu seksa noziedzniece. Es nevienu neapdraudu un neesmu bīstama. Es to nedarīju mērķtiecīgi, es neesmu izvarotāja!”

ASV prokuratūra uzskata savādāk. Jaunā sieviete tagad līdz mūža beigām atradīsies seksa noziedznieku reģistrā. “Es zinu, ka man par šo kļūdu tagad būs jāmaksā līdz mūža galam”.

 

Spread the love

Pievienot komentāru