Skūpstīt ausi, vēderu vai pēdas? Erogēno zonu horoskops visām zodiaka zīmēm

Maigi glāsti, viegli kodieni lūpā – katram ir kaut kas cits, kas šķiet patīkams.

 

 

1

1. Auns

Auna zīmē dzimušajiem īpaši jutīgas zonas ir seja un galva.

Aunus iepriecina maigi glāsti pierei, rotaļas ar matiem vai pieskārieni galvas ādai, to masējot vai vienkārši sukājot matus.

Ar pirkstiem viegli paberzējiet Auna deniņus, lēnām pieskarieties matiem – un, lūk, notiek brīnums, Aunā ir pamodusies ugunīga kaisle!

Tāpat šīs zīmes pārstāvji izbaudīs vieglu kodienu ausī vai karstas elpas pūšanu ausī, kas īpaši satraucoša šķiet sievietēm.

Viegli kodieni lūpas, jo īpaši, augšlūpā, kas saistīta ar divām citām ļoti erogēnām ķermeņa zonām, par kurām visi jau tāpat zina, kaisles dzirksteli uzpūtīs īstās liesmās.

Kā panākt, lai pār Auna sievietes muguru pārskrien skudriņas? Viegls skūpsts uz plakstiņiem ir pietiekams iemesls, lai tā notiktu.

Auna zīmē dzimušām sievietēm itin labi patīk bārdaini vīrieši, jo viņas izbauda rugāju berzēšanos pret vaigu. Bet arī svaigi skūtajiem nevajadzētu raizēties, jo pietiek pieskarties viņas lūpām ar pirkstiem.

Lai iekarsētu Auna vīrieti, vērts pieskarties viņa lūpām, ar pirkstiem it kā velkot apļus. Viņa reakcija būs pārsteidzoša – bet nesakiet, ka netikāt brīdināta!

 

2

2. Vērsis

Vēršu jutīgākā ķermeņa daļa ir kakls. Viņus uz satraukt, viegli glāstot kaklu no muguras virzienā uz zodu. Lieliski iedarbojas arī skūpsti.

Iespējas sniegt šādus it kā nejaušus pieskārienus ir bezgalīgas. Piemēram, sakārtojot vīrieša kaklasaiti, var ļaut pirkstiem viegli pārslīdēt jutīgajai zonai. Būsiet pārsteigta, cik vētraina reakcija sekos šķietami nevainīgajam pieskārienam!

Esot pludmalē, viegli pieskārieni Vērša sievietes kaklam – gluži kā birstoši smilšu graudiņi – signalizē Vērša sievietes smadzenēm, ka tuvojas prieka brīdis un patīkama satraukuma pilni mirkļi.

Lasi arī: Mēnesis, kurā esi dzimis – kādus noslēpumus par Tevi tas spēj atklāt

Guļamistabas intimitātē tieši kaklam jāpievērš īpaša uzmanība.

Kaislīgi skūpsti un viegli kodieni kaklā ļoti uzbudina Vērša sievietes, tikai vīrietim jārīkojas lēnām un nepiespiesti, neliekot lietām notikt pārlieku ātri.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējo zīmju horoskopu

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru