Tamāra Globa: 2022. gads šajās piecās zodiaka zīmēs dzimušajiem atnesīs patiesu laimi

Lauva

2022. gada horoskops Lauvai izskatās ļoti daudzsološs. Gada pirmajā pusē būs ievērojami panākumi darbā, bet otrajā pusē būs laimīgs periods attiecībās. 2022. gada beigas var būt sarežģītākas, un iespējamas nelielas veselības problēmas.

Lauvas vienmēr ir enerģijas un kaisles pilnas. Šīs iezīmes šogad kļūs vēl izteiktākas. Jums būs tik daudz spēka, ka pietiks pat jūsu videi, lai to izmantotu.

 

Jaunava

2022. gads šīs zīmes pārstāvjiem būs pilns ar jaunām iespējām. Jupitera un Saturna pozīcija ietekmēs tavu sabiedrisko dzīvi, tu jutīsies labāk vientulībā un varēsi viegli pavadīt laiku vienatnē, ne no kā atkarīgs.

Kas attiecas uz karjeru, jums jābūt gatavam tam, ka nākamais gads prasīs lielu piepūli, bet arī lielus panākumus. Jums būs unikāla iespēja piepildīt savu loloto sapni. Mīlestībā būs grūti laiki, taču jūs atradīsit atbalstu pašreizējās attiecībās. No rudens mēnešiem līdz gada beigām varat baudīt atvaļinājumu.

 

Strēlnieks

2022. gads Strēlniekam attiecību ziņā būs nozīmīgs gads. Kāds no pagātnes pieklauvēs jūsu dzīvē, un jums būs jāsaprot, vai viņš ir pelnījis jūsu uzticību. Janvāris būs pārmaiņu mēnesis. No iepriekšējā gada līdzi paņemsi dažas neatrisinātas problēmas, pie kurām nāksies atgriezties.

Visu 2022. gadu Strēlnieks dzīvos diezgan aktīvi. Jebkurā gadījumā tevi sagaida gandarījuma periods, ko tu tiešām esi pelnījis pēc visu grūtību pārvarēšanas.

 

Mežāzis

Būtiskākās pārmaiņas tajā gadā notiks mīlas sfērā. Jums nāksies no jauna saskarties ar grūtībām, kas jūs satrauca pagātnē. Tomēr šoreiz jums vajadzētu būt iespējai tos atrisināt. Jūs kļūsiet par labu mentoru saviem mīļajiem.

Lasi arī: Vairākās nozarēs strādājošiem 2022. gadā paredzēts algu pielikums

Darbā centies nenovirzīt uzmanību no tenkām, kas klīst ap tevi – tas var negatīvi ietekmēt tavu darbu, un tu pat vari zaudēt savas pozīcijas. Gada nogalē ieteicams īpašu uzmanību pievērst veselībai.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru