Tamāra Globa: 2022. gads šajās piecās zodiaka zīmēs dzimušajiem atnesīs patiesu laimi

2022. gads tiks aizvadīts Ūdens tīģera paspārnē, kas nozīmē, ka finansiālā ziņā mūs gaida ļoti interesants periods.

Ūdens tīģeris ir ļoti inteliģents, pragmatisks un aprēķinošs dzīvnieks. Svītrainais plēsējs palīdzēs mācīties no pieļautajām kļūdām, parādīt domāšanas elastību, piesardzību un mērķtiecību, kas nesīs lielu veiksmi cilvēkiem, kuri ir gatavi ieguldīt savā nākotnē. Bet tajā pašā laikā Ūdens tīģeris var būt pārāk pārliecinošs un impulsīvs.

Tīģera stihijai ir arī liels spēks – ūdenim ir tieksme uzkrāties, bet kad sakrājas par daudz tas uzkrīt uz nesagatavotu cilvēku un var viņu burtiski saspiest.

Tāpēc it visā ir vērts pieturēties pie zelta vidusceļa un nekrist no vienas galējības otrā. Jāuzmanās no visa pārmērīgā – patoloģiskas alkatības un aizraušanās ar krāšanu, tieksmes pēc vieglas naudas un mugurkaula darba, piedzīvojumiem un bailēm vismaz kaut ko ieguldīt.

Tīģeris ir par līdzsvaru: viņš patronizē drosmīgus cilvēkus, kuri izsver pat visizdevīgākos piedāvājumus un prot novērtēt to, kas viņiem jau ir.

Kopumā lielākajai daļai gads būs diezgan mierīgs un to viegli pārdzīvos visi, kam nav parādu. Ja kredītos esi līdz ausīm, tad līdz gada beigām centies nomaksāt maksimāli daudz parādus un tikai tad uzņemties jaunas saistības. Tas dos pamatīgu rezultātu!

Bet tiem, kas plāno lielas investīcijas vai biznesa paplašināšanu, tieši otrādi, jāpasteidzas – šajā ziņā būs veiksmīga ziema, pavasaris un pirmie vasaras mēneši.

Lūk zīmes, kuras 2022. gadā gaida lielākie veiksminieki:

 

Dvīņi

Dvīņi gandrīz vienmēr ir draudzīgi un ambiciozi. Tieši šo rakstura īpašību attīstībai viņiem 2022. gadā jāpievērš uzmanība. Viņiem nevajadzētu ļaut valdīt negatīvām jūtām un tādējādi viņiem liegt motivāciju sasniegt savus mērķus.

Lasi arī: Vairākās nozarēs strādājošiem 2022. gadā paredzēts algu pielikums

Jums jābūt gatavam negaidītiem notikumiem personīgajā dzīvē, kas atstās lielu iespaidu. Ziemas mēneši (janvāris un februāris) būs laimes un prieka laiks. Šajā laikā būtu labi doties uz saviesīgiem pasākumiem, kur būs iespēja veidot jaunas paziņas, kas noderēs turpmākajam.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru