Tamāra Globa: 5 zodiaka zīmes, kurām gada beigās sāksies baltā svītra dzīvē

Lauva

Ja kādi mērķi šķita nesasniedzami, tad gada beigās tos izdosies sasniegt. Pateicoties apzinātai rīcībai, veiksme pati atnāks jūsu rokās.

Dzīves apstākļi netiks pakļauti kardinālām pārmaiņām. Lauvas varēs rēķināties ar peļņu, ja iecerētās idejas sāks strādāt paātrinātā tempā. Bet privātajā dzīvē nevajag atteikties no plāniem, kas iecerēti līdz gada beigām.

 

Jaunava

Visas pieļautās kļūdas paveiksies izlabot, ja nepalaidīs garām īsto laiku. Labs noskaņojums piesaistīs pie šīs zīmes pārstāvjiem vajadzīgos cilvēkus, kuri palīdzēs uzsākt atjaunošanas procesu.

Palielinot tempu un pieliekot piepūli, nevajag aizmirst arī par atpūtu. Var gadīties, ka savu plānu īstenošanai var vajadzēt vēl nedaudz laika.

Mežāzis

Pateicoties zvaigžņu stāvoklim, gada beigās iestāsies labvēlīgs periods. Tas lieliski derēs aktīvam darbam. Bet rezultāts būs proporcionāls ieguldītajām pūlēm. Dzīves labumu radīšanā nav ieteicams darboties vienam.

Lasi arī: Speciālisti brīdina, kāpēc sākot ar 11. decembri daudziem cilvēkiem būs slikta pašsajūta un ko pret to darīt

Labāk izstrādāt plānus un izvirzīt mērķus, un tad iet izvēlētā virzienā. Pamatots risks kliedēs visas šaubas par jūsu darbību, un jūs iegūsiet cieņu. Reizēm, lai plāni īstenotos, nepieciešams pārdomāt stratēģiju, lai arī liktenis nepakļaujas izstrādātiem stereotipiem. Un tad palīgā nāk zvaigžņu patroni. Ir svarīgi viņiem uzticēties īstajā brīdī.

 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru