TESTS: Ko par sievietes raksturu vēsta frizūra?

7.  Uzmanība un līdzjūtība

personibas-tests-frizura7

Tevi interesē viss, kas slēpjas katrā dzīves momentā, un tu daudz uzmanības pievērs tieši detaļām. Tu esi daudz vērīgāka nekā citi cilvēki, turklāt dod priekšroku notiekošā vērošanai no malas, nevis būt uzmanības centrā.

8. Principialitāte un izlēmīgums

personibas-tests-frizura8

Tu, šķiet, esi visai vētraina būtne, bet pret tuvākajiem jūti bezgalīgu maigumu. Tu nekad nevienu neapvainosi ar nodomu un nesāksi meklēt kašķi, ja no tā var izvairīties. Vienkārši tu nespēj klusēt, ja redzi kādu netaisnību.

9. Uzticība un savas vērtības apziņa

personibas-tests-frizura9

Tev ir lieliska humora izjūta, bet enerģija kā īstam vulkānam. Tu esi bezgalīgi uzticīga tuvākajiem un aizsargā tos pēc saviem ieskatiem līdz beidzamajam. Tu neļauj sirdī palikt aizvainojumam un vienmēr turi galvu augsti paceltu.

10. Izdomas spēja un oriģinalitāte

personibas-tests-frizura10

Tev ir bagāta iekšējā pasaule, tu esi laimīga, kad strādā ar saviem radošajiem projektiem. Cilvēki tevi pazīst kā radošu un oriģinālu cilvēku. Tu spilgti saskati nākotni, un tev ir konkrēti nākotnes plāni, kuru īstenošanā tu ieguldi lielas pūles.

Interesanti: Noskaidro, ko tavu pirkstu forma vēsta par tavu raksturu!

11. Miers un rūpīgums

personibas-tests-frizura11

Tu esi mierīga, līdzsvarota un savākta. Tev patīk, kad viss ir vienkārši un risinās tā, kā paredzēts. Tu rūpējies par citiem un nekad nevienu nenosodi. Tu pieņem visus cilvēkus tādus, kādi tie ir, tāpēc daudzi vēršas pie tevis pēc palīdzības.

12. Asprātība un šarms

personibas-tests-frizura12

Tu izskaties tik mierīga. Tev ir ass prāts un lieliska humora izjūta. Tu vienmēr esi taktiska, apburoša, tev patīk iepazīties ar jauniem draugiem. Kopā ar tevi ir viegli un patīkami, jo tu vienmēr visiem uzlabo garastāvokli.

13. Līdzsvarotība un paškontrole

personibas-tests-frizura13

Tevī lieliski apvienojas radošums un praktiskums. Tu nekad īpaši neiedziļinies romantiskos niekos un nomoda sapņos, bet arī neieciklējies rutīnā un pārmērīgā disciplīnā. Tu esi daudzpusīga personība, kas gatava atrisināt visus dzīves uzdevumus.

14. Miers un vieglums

personibas-tests-frizura14

Tu esi mierīga un atbrīvota, un tā sasniegšanai tev nav īpaši jāpiepūlas. Tu būsi klāt katrā ballītē, bet nākamajā dienā nemocīsies paģirās. Tu reti zaudē pašsavaldīšanos, bet spilgti izjūti gan mīlestību, gan dusmas.

15. Sirsnība un praktiskums

personibas-tests-frizura15

Tu esi praktiska un stāvi ar abām kājām uz zemes. Tu izvairies no drāmām un negatīvi noskaņotiem cilvēkiem, jo vēlies tērēt enerģiju un laiku tikai tiem, kas tev rūp un ir labvēlīgi noskaņoti. Tu reti pakļauties citu egoismam, jo vēlies savā apkārtnē tādus pašus cilvēkus kā tu – sirsnīgus un godīgus.

16. Lepnums un mērķtiecība

personibas-tests-frizura16

Tu ļoti lepojies ar savu ārieni un sasniegumiem. Tu no visas sirds tiecies sasniegt pašas izvirzītos mērķus un nekad neatļaujies žēlot sevi. Tu ātri tiec pāri neveiksmēm un atkal atgriezies ierindā.

17. Paškontrole un disciplīnapersonibas-tests-frizura17

Tu esi eleganta un atturīga. Tu esi disciplinēta un vienmēr kontrolē sevi pat situācijās, kad citi parasti izrāda izlēmības trūkumu. Tu neatklāj savas domas kuram katram, bet bez steigas iepazīsti cilvēku un tikai pēc tam atklāj tam arī savus vājuma brīžus.

Sagatavots pēc you-journal.ru

Kā redzams, katrs sīkums mūsu izskatā daudz liecina par raksturu. Ja tev šķiet, ka tests ir izdevies, padalies tajā ar draugiem!

Lasi vēl: 

Tests: izvēlies vienu no aplīšiem un uzzini, ko tas atklāj par tavu mīlas dzīvi un ieradumiem!

Spread the love

Pievienot komentāru