Tiek ziņots par pēdējā laikā nežēlīgāko slepkavību Latvijā – detaļas ir baisas

Latvijā notikusi, iespējams, viena no pēdējā laikā nežēlīgākajām slepkavībām. Notikušā detaļas ir nežēlīgas un vairāk atgādina kādu baisu gangsteru filmu no Holivudas, bet diemžēl ir skarba realitāte… 

 

Uz viena no meža ceļiem atrasts sakropļots jauna vīrieša līķis, vēstīja raidījums “Degpunktā”.

Kuldīgas novadā, Ēdoles ciema Nelielajā Ēdoles ciematā vietējie nespēj aizmirst pagājušās nedēļas skaļo atgadījumu, kur traģiskajos apstākļos dzīvību zaudēja 23 gadus vecs vīrietis.

Kā skaudrs atgādinājums smagajam noziegumam ir balto krizantēmu pušķis, sēru sveces un asiņu peļķe kāda meža ceļa malā. Ziņas par jaunā vīrieša nāvi apkārtnē dzīvojušajiem liek sastingt šausmās, jo, pēc aculiecinieku teiktā, bojāgājušā ķermenis bija pamatīgi sakropļots. Kāds garāmbraucējs mirstīgas atliekas atrada uz ceļa.

Kā stāsta vietējie, liktenīgajā dienā jaunais vīrietis bija devies uz ballīti, kuru rīkoja viņa draugi, gandrīz visi bija vienaudži. Daļa no Ēdoles, daļa bija ciemiņi no Ventspils. Kādam no kompānijas esot svinēta jubileja. Vairāki cilvēki bija pulcējušies privātmājā, dažu kilometru attāluma no Ēdoles centra.

Vietējie, kas labi pazina noslepkavoto, atceras, ka mēģinājuši viņu atrunāt no došanās uz svinībām, jo visai īpatnējs šķitis ballītes dalībnieku loks. Kāds iedzīvotājs norāda, ka šiem cilvēkiem jau bijusi vēsture ar narkotiku lietošanu, kā arī dažādiem konfliktiem.

Lasi arī: Veselības ministrs Daniels Pavļuts izteicis drūmu prognozi par tuvāko nākotni

Pēc neoficiālam ziņām, ballītes laikā jauno vīriešu starpā izcelies konflikts, kas pārrauga asiņainajā kautiņā. Upuris esot smagi piekauts, turklāt vēlāk viņam pāri pārbraukts ar vieglo automašīnu.

Šobrīd tiek pieļauts, ka jauno vīrieti aukstasinīgi noslepkavojuši vismaz divi pāridarītāji no iepriekš minētās kompānijas, bet ar spēkratu pāri upurim pārbraukts, lai viņu piebeigtu. Ēdoles iedzīvotāji šobrīd cer uz policistu profesionālu rīcību. Likumsargi apgalvo, ka pie smagā nozieguma izmeklēšanas tiek intensīvi strādāts.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru