Triju bērnu māmiņas pirmsnāves vēstījums: Cilvēki, sauļošanās solārijā var iedzīt jūs kapā!

“Es bažījos, ka citi jauni vīrieši un sievietes pieļaus tādu pašu kļūdu kā es, un par savu tēlu rūpēsies vairāk nekā par veselību. Ja vēlaties iedegumu, iegūstiet to ar paštonējošā krēma palīdzību, nevis solārijā. Neriskējiet ar savu dzīvību. Bērni nedrīkst zaudēt savus vecākus solāriju dēļ,” sacīts jaunās sievietes pirmsnāves paziņojumā.

 

Uzzinot par diagnozi, viņa nespēja beigt raudāt. “Kad beidzot pārstāju liet asaras, es vaicāju, ko varu darīt, lai pēc iespējas ilgāk būtu kopā ar bērniem.”

Ārsti viņai ieteica pārtraukt grūtniecību, bet Luīze nepieļāva šādu domu, norādot: “Tas, ka es drīz miršu, nenozīmē, ka jāmirst arī bērnam”. Laimīgā kārtā viņas meitiņa, kuras tētis ir otrais vīrs Mārtins Kuks, piedzima pilnībā vesela, bet tikmēr vēzis jau bija sasniedzis Luīzes smadzenes.

“Es cenšos izskaidrot saviem bērniem, ka viņu māmiņa drīzumā kļūs par eņģeli, ar kuru viņi vienmēr var domās sarunāties,” rakstīja jaunā sieviete, guļot uz nāves gultas.

 

Viņa pat saplānoja pati savas bēres, atstājot bērniem divas kastītes ar piemiņlietām.

Lasi arī: Notika jaunas sievietes bēru ceremonija. Visi sastinga, kad izdzirdēja no zārka nākam bērna raudas

“Man ir brīnišķīga ģimene, brīnišķīgi draugi. Viņi man palīdz ticēt, ka mani bērni mani nekad neaizmirsīs,” sacīts sievietes paziņojumā.

Daudzas solāriju cienītājas/cienītāji, iespējams, iebildīs un teiks, ka šāda sauļošanās ne vienmēr var izraisīt slimību, un viņiem būs pilnīga taisnība. Taču – neraugoties uz to, labāk ir zināt par iespējamām sekām, lai vēlāk nebūtu jāžēlo.

 Ja šis stāsts tevi aizkustina līdz asarām, tad dalies ar to un pastāsti arī citiem, cik bīstami var būt solāriji!

Avoti: misstits.co, thesun.co.uk

Spread the love

Pievienot komentāru