Drausmu paziņojums Latvijā. Sigulda – Rīga vilciena priekšā izlec sieviete! Atklājas ļoti skumjas detaļas

Foto ir ilustratīva nozīme

Latviju pāršalkusi ļoti nepatīkama ziņa. Latvija pasažieru vilciens Sigulda – Rīga ierastajā posmā, no Garkalnes Līdz Juglai notriecis sievieti. Jau Pasažieru Vilciens bija paziņojis par visu notikušo situāciju un beigās ierakstījuši to, ka ikvienam cilvēkam biežāk vajadzētu saaudzēt sevi un ik pa laikam paprasīt saviem tuviniekiem, kā viņi īsti jūtas. Tad uzreiz pacēlās jautājums par to, kas īsti ir noticis.

Jau pavisam drīz pēc notikušā nelaimes gadījuma vairāki cilvēki sāka meklēt informāciju par to, kas īsti ir noticis un drīz vien atklātībā nāca informācija. Breaking.lv jau bija paziņojis, ka sieviete, iespējams, speciāli vilciena priekšā nolēkusi no tilta. Tas viss esot noticis ļoti strauji.

Un pats skumjākais ir tajā, ka neko lietas labā vairs nebija iespējams darīt. Jo tas viss izskatījās pēc speciāli plānotas darbības no mirušās sievietes puses.

Vēlāk informācija no Pasažieru Vilciena vēsta par to, ka sieviete tik tiešām ir nolekusi no tilta tieši pirms vilciens ir šķērsojis konkrēto ceļa posmu.

Lasi arī: Kas nogalināja Mārtiņu Bunkus? Viņa brālis atklājis dažas ļoti ticamas versijas

Tieši šī iemesla dēļ Pasažieru Vilciens izteicās, ka ikvienam no saviem tuviniekiem vajadzētu apjautātiem par sajūtām un vai viņiem viss ir kārtībā.

Tālāko situācijas gaitu risinās un izmeklēs policija.

Spread the love

Pievienot komentāru