Triju bērnu māmiņas pirmsnāves vēstījums: Cilvēki, sauļošanās solārijā var iedzīt jūs kapā!

Kāda divu bērnu māmiņa no Lielbritānijas bija otrajā grūtniecības mēnesī ar trešo mazuli, kad ārsti viņai paziņoja šokējošu diagnozi – neārstējams ādas vēzis jeb melanoma.

 

Slimība jau bija skārusi plaušas, strauji izplatoties visā ķermenī, un dakteri uzskatīja, ka 27 gadus vecā Luīze Kuka nodzīvos ne ilgāk kā trīs mēnešus. Speciālisti pauda viedokli, ka slimības attīstības straujais temps esot saistīts ar regulāru sauļošanos solārijā.

Četrus gadus iepriekš Luīze izšķīrās no pirmā vīra – pēc šīs traumatiskās pieredzes jaunā pašpārliecinātā sieviete vairs neticēja sev. Lai situāciju mainītu, sieviete nolēma uzlabot savu ārējo izskatu un sāka apmeklēt solāriju trīs reizes nedēļā, būdama pārliecināta, ka brūna āda viņu padarīs pievilcīgāku. Luīze cerēja iepatikties vismaz pati sev. Tikai viņas ādai, pēc dabas ļoti maigai un gaišai, “skaistuma” iegūšana solārijā bija kontrindicēta. Un cena izrādījās pārāk augsta.

“Es nevarēju iedomāties, ka solāriji var būt tik bīstami, ja jau ir tik viegli pieejami. Es biju jauna un naiva, domāju, ka iedegums palīdzēs man celt pašapziņu pēc šķiršanās. Tagad par to es maksāšu ar savu dzīvību un neredzēšu, kā izaug mani bērni,” savulaik izteikusies Luīze, kas atvadījās no dzīves 2016.gada rudenī.

Lasi arī: “Ņirgājies par Latviju?”Liene Greifāne tiek pamatīgi kritizēta par krievu valodu

Pēc tam, kad Luīzei tika diagnosticēta nāvējošā slimība un prognozēta dzīvildze ne ilgāka par vairākiem mēnešiem, viņa aktīvi sāka darboties sociālajos tīklos, lai palīdzētu citiem cilvēkiem iespējami ātrāk atklāt pazīmes, kas liecina par iespējamu saslimšanu ar melanomu.

Šķir nākamo lapu, lai lasītu stāsta turpinājumu

Spread the love

Pievienot komentāru