Unikāla TABULA – tava karma pēc dzimšanas gada

2.Meva

Draudzīgs cilvēks bez piliena agresijas. Nav ambiciozs, bez iniciatīvas, bet pedantisks līdz sīkumiem. Lielisks izpildītājs, bet ne līderis. Labākais vecums no 45 līdz 47 gadiem. Saldummīlis, tukla ķermeņa uzbūve. Starp karmiskajām saslimšanām iekļaujas muguras, ādas, zarnu trakta, asins slimības. Attiecībās ļoti uzmanīgs pret partneri. Vairāk vadās no jūtām, nevis no prāta.

Ienākumi nav ne lieli, ne mazi. Jāizvairās no azartspēlēm – aizraušanās ar tām var beigties ar letālu iznākumu (slepkavība, pašnāvība, vardarbība). Profesija saistīta ar sabiedrisku darbību, cilvēkiem, dabu vai lauksaimniecību.

 

3.Meva

Agri pieaug. Neatkarīgs raksturs, jūtas vienmēr jauns un optimistisks. Pozitīvs, bet ļoti ietiepīgs un neiecietīgs cilvēks. Grūti samierinās ar apstākļiem. Labākais vecums – no 34 līdz 38 gadiem. Domā tikai vienu dienu uz priekšu. Uzsit daudz punus. Labas miesasbūves, spēcīgs un darbīgs, taču ar vājām pēdām un nervu problēmām.

Nosliece uz atkarībām, īpaši narkotikām. Ja reiz ir sācis šo ieradumu, tad tas ir uz visiem laikiem. Impulsīvs un tiešs cilvēks. Nauda iztek cauri pirkstiem. Absolūti neekonomisks un nemāk taupīt. Darba ziņā ideālas tās sfēras, kur iespējams pašizpausties – skolotājs, orators, rakstnieks, muzikants.

 

4.Meva

Kopumā pozitīvs cilvēks, taču ar vāju gribu un bailīgs. Viegli ievainojams un ļoti labsirdīgs. Ideālais vecums – līdz 38 gadiem. Ķermeņa uzbūve vāja, piere liela un augsta. Liela iespēja inficēties ar dažādām slimībām. Vāja elpošanas sistēma un zarnu trakts. Šīs karmas sievietēm bieži ir problēmas ar dzimumorgāniem.

Ārēji skaisti cilvēki. Nobriest agrā vecumā. Viņiem ir grūtības izveidot stipras un ilglaicīgas attiecības. Maz ticams, ka izveidos ģimeni. Viņus viegli aptīt ap pirkstu, apzagt. Nauda un citas materiālās vērtības neturas. Kā darbības veids vispiemērotākie ir svētku organizācija, sakari ar sabiedrību.

 

5.Meva

Neviennozīmīgs cilvēks. Gan labs, gan slikts. Gan tikls, gan netikls. Gan mērķtiecīgs, gan slinks. Sarežģīts vecums iestājas 42 gados. Maksimāli attīstīts pašsaglabāšanās instinkts. Spēcīga miesasbūve, organisms pats atgrūž dažādas kaites. Nosliece uz audzējiem, drudzi, hipertoniju, problēmām ar zarnu traktu un asinīm.

Liela vajadzība pēc mīlestības. Tieksme dominēt. Veiksme nav biežs līdzgaitnieks, taču viņš ātri atgūstas no zaudējumiem. Tendence aizrauties ar azartspēlēm, kā dēļ var zaudēt visu. Šim cilvēkam nepieciešams vadošs amats – tajā viņš sevi var realizēt pilnā mērā.

 

6.Meva

Labi attīstīta intuīcija. Pēc dabas līderis un novators. Vienmēr izvirza augstus mērķus un ar pārliecību virzās uz tiem. Apmierināts ar sevi un ļoti baidās no neveiksmēm. Labākais vecums – 40 gadi. Kalsna un stūraina ķermeņa uzbūve. Ātri pārpūlas, iespējami nervu darbības traucējumi. Bieži sāp galva. Problēmas ar plaušām, kauliem un sirdi.

Attiecībās mīl gan dominēt, gan pakļauties. Labi apietas ar naudu. Ātri nopelna un strauji iztērē. Veiksme nav bieža viešņa. No šā cilvēka iznāk labs tirgotājs, skolotājs, orators, sludinātājs.

 

7. Meva

Neapvalda emocijas, pēc dabas optimists. Prot pārliecināt cilvēkus un ir labs orators. Teicams manipulators. Apvainojas un dusmojas, kad viņam nepievērš uzmanību. Ļoti uzmanīgs pret detaļām. Dzīve stabilizējas pēc 40 gadu vecuma. Vienatnē nespēj sasniegt vēlamo, jo nepietiek neatlaidības. Vāja ķermeņa uzbūve, var būt problēmas ar nerviem, dzimumorgāniem, aknām, kuņģi.

Dievina brīvību. Rūpīgi izvēlas partneri. Teicams jurists vai finansists.

 

8.Meva

Ļoti ietiepīgs, pārliecināts par sevi. Ja viņam ir kādi uzskati, tad tos ir grūti mainīt. Konservatīvs, bieži uztiepj savu viedokli citiem. Ārēji ļoti mierīgs, iekšēji – stiprs. Pēc dabas – vilks ar augstu pašnovērtējumu. Ķermenis liels un veselīgs. Iespējama ateroskleroze, hipohondrija, problēmas ar mugurkaulu un nerviem.

Neizvēlīgs sakaros, taču nomierinās, kad izveido ģimeni. Gūst panākumus diezgan agri, ļoti atkarīgs no naudas. Darbā izvēlas stabilitāti un uzticamību.

 

9.Meva

Ļoti jūtīgs un emocionāls cilvēks. Dzīvo spilgtu, bet bezjēdzīgu dzīvi. Neiecietīgs un impulsīvs. Tiecas kritizēt visu, kas ir apkārt. Gaida no citiem pārāk daudz. Maina partnerus kā cimdus. Pēc dabas ideālists, kas nicina materiālos labumus. Sasniedzot pusmūžu, viņam sākas lejupslīde visās dzīves jomās. Spēcīgs, elastīgs cilvēks ar vidēju miesasbūvi. Bieži cieš no sirds, acu, nervu slimībām un bezmiega.

Lasi arī: Vīrieši pastāstīja, kādas lietas viņi dara tikai ar to sievieti, kuru mīl

Prot apburt no pirmā acu skata. Veiksme nav biežs sabiedrotais. Naudas nav ne daudz, ne maz. Nepieciešami līdzekļi, taču pietrūkst neatlaidības to iegūšanai. Bieži darbojas diplomātijas, aktiermākslas, tēlotājmākslas jomās.

Avots: “tayni-mirozdaniya.ru” un dzivei.lv

Spread the love

Pievienot komentāru