Vai esi sevi pieķēris kasot dibenu? Ja tas notiek bieži, tad tev vajadzētu tikt informētam par šo

Dedzināšana un nieze ir visbiežākā lieta,kas rada diskomfortu. Dažos gadījumos tas nav īsti nepieciešams, kaut arī daudzi cilvēki, kuri cieš no viņiem jūtas pārāk neērti, lai dotos pie ārsta.

Lasi vēl: Pateicoties šim dabīgajam līdzekli, jūs uz visiem laikiem atmetīsiet smēķēšanu un nekad pat negribēsiet to atsākt!

Tā ir normāla problēma, bet neviens nevēlas par to runāt-Hemoroīdi .Bet tie rada neērtības, kurām, šķiet, nav gala, kad tie kļūst iekaisuši. Tas ir tāpēc, ka patiesībā, ir daudz lietas, kas mums ir mūsu mājās, kas var tikt izmantotas, lai mazinātu briesmīgās sekas pret hemoroīdu iekaisumu.

Alvejas augs spēj ātri un efektīvi mazināt sāpes un niezi, ko izraisa hemoroīdi, pateicoties tā pretiekaisuma īpašībām. Vienkārši uzlieciet nedaudz alvejas želeju uz skartajām zonām un nekavējoties sāpes un pietūkums pazudīs.

Kartupeļi – Kartupeļiem  ir dehidrējoš efekts, kas var palīdzēt samazināt pietūkums hemoroīdiem. Kad mums ir arī asiņošana šī metode, ir īpaši laba. Vienkārši sasmalciniet kartupeļus, un berzējiet  to tieši skartajā zonā.

Lasi vēl: Šīs ir tās zodiaka zīmes, kuras bez pūlēm var uzlikt ļaunu aci

Kumelīte – Kumelīte ir ne tikai labs infūzijas, tas ir arī efektīvs līdzeklis pret iekaisumu. Šī iemesla dēļ tas var palīdzēt ne tikai mazināt pietūkumu, bet arī novērst rētas. Ar verdošu ūdeni vienkārši ļaujiet mazliet kumelītei atpūsties un ļaujiet tai atdzist. Tagad maigi noslaukiet hemoroīdus ar drānu. Reljefs ir ceļā!

Tējas koka eļļa – Pētījumi ir parādījuši, ka šī eļļa palīdz samazināt pietūkumu hemoroīdiem pilnīgi dabiskā veidā. Tas ir labākais, sajauciet to ar nelielu rīcineļļu vai mandeles, pirms to izmantojat, jo tējas koka eļļa ir parasti ļoti koncentrēta. Sajauciet divus pilienus tējas koka eļļas ar dažām citām eļļām un piemērojiet maisījumu uz hemoroīdiem, izmantojiet vates tamponu. Dariet to regulāri līdz hemoroīdi izzūd.

Ķiploki – Lieciet trīs daiviņas ķiploku un trīs lauru lapas katlā verdošā ūdenī. Ļaujiet visam vārīties vismaz 10 minūtes. Tad noņemiet katlu no uguns un ļaujiet tam atdzist. Līdz brīdim, kad tie ir pazuduši piemērojiet šo risinājumu pret hemoroīdiem trīs reizes dienā.

Ābolu sidra etiķis – Tas ir vēl viens lielisks veids mājas ārstēšanai, lai ārstētu hemoroīdus. Ābolu sidra etiķi vienkārši uzlejiet  uz vates un berzējiet to virs skartajām zonām. Atbrīvojumu ir gandrīz acumirklī.

E vitamīns – Hemoroīdi ir īpaši sāpīga, ja āda ir sausa, un tas ir arī iemesls, kāpēc viņi sāk asiņot, ir jēga , lai tās būtu mitras. Izmantojot E vitamīnu kapsulas kā suppositoriesis labs veids, kā to izdarīt. Arī triks, lai ātri atbrīvotos, ir izmantot mitrinošu dvieli, bet efekts nav ilgstošs.

Tātad jūs zināt, izmēģiniet kādu no šiem efektīvu mājas aizsardzības līdzekļiem, nākamreiz radušās problēmas “tur lejā”. Jūs tiksiet atbrīvots acumirklī! Bet, ja problēma saglabājas, tad ir vislabāk konsultēties ar ārstu. Nav nepieciešams kaunēties: tā ir kopīga problēma, ko ārsti  jau ir redzējuši daudz reižu.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru