Vājprāts! Nesamaksāsi valstij līdz 17. Jūnijam Ienākuma nodokļa parādu? Sekos sods!

Nevienam vairs nav noslēpums, par to ka lielākajai daļai iedzīvotaju ir jāatmaksā nodokļi valstij, par tiem cilvēkiem, kas katru dienu ir strādājuši algotu darbu, un strādā officiālu darbu, kas nozīmē ka cilvēki godīgi maksājuši nodokļus valstij! Pats trakākais ka cilvēkiem ir dots neliels  termiņš, jo šis nodoklis ko cilvēki ir parādā valstij ir jāatmaksā līdz 17. Jūnijam. Jautājums? Ko darīt cilvēkiem kuriem ir minimāla alga, bet parāds valstij ir liels, bet tajā paša brīdi ir japabaro ģimene, jāsamaksā reiķini?

Kas valstij ir padomā nezin neviens, tāpat kā mēs daudzi nezinam, kas notiks ja nesamaksāsim šo parādu. Šeit izrādas viss ir ļoti vienkārši, ja tu nebūsi paspējis atmaksāt šo parādu līdz 17. Jūnijam, tu saņemsi sodu! Šie sodi neatšķirās ne ar ko no citiem, Jūsu esošajam parādam  augs nokavējuma procenti, vai saviem vārdiem Jūs maksāsiet vēl vairāk! Un nebūt šis ir viss, pats briesmīgākais tikai sekos!

Par labu Latvijas iedzīvotājiem valdība nolēma. Tie iedzīvotāji kuri ir palikuši parādā valstij dēļ iedzīvotāja ienākuma nodokļiem, varēs maksāt līdz 2020.gada 1.decembrim. Bet šeit atkal ir „BET”! Lai šīs izmaiņas tiktu pieņemtas, par to ir jānobalso Saeimai! Līdz Saeimai šis jautājums vēl nemaz nav nonācis!

Un pats negodīgākais šajā visā jau ir tas ka mums iedzīvotājiem ir kaut kas jāatmaksā valstij, bet ar to jau nav gana! Tiem kuriem nodokļu parādas valstij līdz  639 eiro, būs spiesti samaksāt visu summu uzreiz, jo iedzīvotājiem nebūs iespējams maksāt pakāpeniski, vai sadalīt summu pa mēnešiem!

Bet tiem iedzīvotājiem kuriem parāds valstij sasniedz 640 eiro vai arī pat vairāk, parādu varēs samaksāt pa daļām, vai pakāpeniski. Kas līdzinās kredītiem, paņēm kredītu un atdod katru mēnesi noteiktu summu!

Visi iedzīvotāji ir neizpratnē ko viņiem tagad darīt, lielāka daļa jau plāno doties prom no Latvijas. Citi domā par to ka savilks galus kopā lai varētu samakāt visus reiķinus un  samaksātu šo parādu valstij. Vai valstij ir pilnīgi nospļauties par iedzīvotājiem?

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">Eriks</cite>

    Pat netaisos neko maksāt ja izrad8sies ka nez kāp3c esmu paradā māju nokurināsu un iestāšos bomžos man pie kājas ši valsts kur domā par biezajiem bet par tautu poh- .

  • <cite class="fn">MŰLLER</cite>

    Pats galvenais, ka lielāko daļu parādnieku nav vainīgi. Tas tapēc, ka darba devēja grāmatvede ir galīgā lohatrone, kura noteikti pabeigusi grāmatvežu kursus vai arī izglītību ieguvusi ar atzīmi “3”- bīstama grāmatvedības aprēķinos. Šo parādu VIDam vajadzētu piedzīt no tā, kurš šīs iemaksas ir veicis (darba devējs).

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Manuprāt te ir sanācis nodokļu reformas brāķis. Par brāķi ir jāatbild tā rażotājam un atbildīgajiem no pašas augšas. Pirmkārt ministriem tad tālāk grāmatvežiem kas vai nu nejēdz rēķināt vai redzot stulbumu akli pilda likuma prasības. Cilvēki kam ir izveidojies šis parāds ne pie kā nav vainīgi. Kă tas var būt ka vienam ar vienādu algu ir traks parāds bet otram pārmaksa. Abiem mekādu citādu ienākumu nav? Jau tā plaisa starp valdību un tautu ir liela. Šis viss stulbums to palielina. Domāju, ka šie visi VID pasākumi veicinās ne tikai cilvēku aizbraukšanu bet arī nelegālu strādāšanu. Jau tā valstī katastrofāli trūkst labu darbinieku. Valdība attopies. Pacel galvu no naudas siles un pakaļu no siltā krēsla. Izbrauc ārā no Rīgas un aprunājies ar tautu. Ieklausies uzņēmējos kas vēlir palikuši un sāc kko reāli darīt lai cilvēki atgrieztos mājās un varētu strādāt te un arī nopelnīt. Atjaunojiet ražošanu. Tikai tad būs labklājība. Pie patreizējā valdības darba stila arī jūsu silē var drīz pietrūkt naudas jo nebūs kas to nopelna.

Pievienot komentāru