Valsts prezidenta galvenajai rezidencei ir nopirktas mēbeles par vesliem 65 000 Eiro

Saskaņā ar informāciju Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā līguma cena ir tuvu 65 000 eiro, un uzņēmums “Rīgaskrēslufabrika” piegādās un uzstādīs prezidenta Jūrmalas rezidences mēbeles.

VAS “Valsts nekustamieīpašumi” (VNĪ) februārī paziņoja par mēbeļu iegādi un uzstādīšanu Zigfrīda Meierovica prospekta ēkā, Jūrmalā, kur atrodas prezidenta rezidence. Piedāvājumu vērtēšanas standarts ir ekonomiskākais un izdevīgākais piedāvājums, kuru nosaka cena bez PVN un mēbeļu garantijas ilgums.

“Rīgaskrēslufabrika” uzvarēja konkursā un piedāvāja līgumcenu 64 615 eiro (bez PVN) un desmit gadu garantiju piegādātajām un uzstādītajām mēbelēm. Uzņēmumam oficiālajā prezidenta rezidences sapulcē būs jānodrošina un jāuzstāda mīksto mēbeļu komplekts, kurā ietilpst trīs cilvēku dīvāns, četri kluba krēsli, atpūtas krēsls un kafijas galdiņš.

Lasi arī: Ārsts nomira no insulta, mēnešiem pēc kārtas, bez brīvdienām, glābjot inficētos, kas sirgst ar koronavīrusu

Ir arī mīksto mēbeļu komplekts neformālām sarunām, tai skaitā trīs un divu cilvēku dīvāni, dīvāngultas, dekoratīvie spilveni, četri kafijas galdiņi, inkrustēts pusdienu galds, divi blakus galdi un 20 krēsli, divi atzveltnes krēsli. Divi atzveltnes krēsli. Servisa piederumi.

Prezidenta Jūrmalas rezidences nišas telpā plānots uzstādīt arī plauktus un iebūvētās mēbeles ar spoguļiem un plauktiem. Uzņēmumam būs jānodrošina, ka rezidencē ir arī 50 krēsli koncertiem un pasākumiem, kā arī divi ratiņi krēslu pārvadāšanai. “Rīgas krēslu fabrika” tika reģistrēta 1999. gadā ar pamatkapitālu 2800 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir privātpersonas Aldis Circenis (75%) un Miks Dzelde (25%).

Avots

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru