Vasilisa Volodina atklāj kuras 6 zodiaka zīmes novembra otrā pusē gaida gan lieli pārbaudījumi, gan jaunas iespējas

Slavenā astroloģe Vasilisa Volodina nosaukusi zodiaka zīmēs dzimušos, kuri  novembra otrajā pusē, ar lielu iespēju, saskarsies ar būtiskiem pārbaudījumiem.

Tas gan ne obligāti nozīmē ko sliktu – tieši otrādi, bieži tie kas izies cauri veiksmīgi šiem pārbaudījumiem, spēs pacelties jaunos augstumos

 

Lūk ir šīs zodiaka zīmes:

Jaunava

Jaunavām vajadzētu mesties apkārtējo notikumu virpulī. Jaunavas var gūt panākumus daudzās dzīves jomās, ja vien aizmirsīs par slinkumu.

Viņi varētu izjust lielu pretējā dzimuma uzmanību, kas viņus piemeklēs dabiskās pievilcības dēļ. Tāpēc, nepalaidiet garām savu iespēju. Tiesa, lai sasniegtu mērķi arī attiecību jomā, būs nopietni jāpacenšas.

 

Strēlnieks

Strēlniekam visbeidzot sāksies psiholoģiska atslābināšanās, mazināsies spriedze, kurā šīs zīmes pārstāvji dzīvo jau ilgu laiku. Lietas sakārtosies gan darba ņēmējiem, gan ģimenei.

Atvērsies interesanta iespēja nopelnīt, parādīsies pat pirmā nauda no tā. Nesteidzieties gan no šīs naudas atbrīvoties – ir liela varbūtība, ka šādi ienākumi būs tikai vienreizēji vai īslaicīgi. Bet, no otras puses, tas parādīs, kur jūs varat izmantot savus spēkus, lai nākotnē uzlabotu savu finansiālo stāvokli.

 

Vērsis

Vērsi gaida strauja karjeras izaugsme. Cilvēki, kas dzimuši šajā zvaigznājā, parāda sevi kā ļoti atbildīgus, un ir gandrīz neiespējami viņus izkustināt no līdzsvara.

Lasi arī: Pavļuts ziņo par nepatiesām ziņām; aicina neuzķerties uz vienu konkrētu ziņu

Tieši novembra otrajā pusē  Vērsim “pacietība un darbs” nesīs augļus. Astroloģe ir pārliecināta, ka šos cītīgos darbiniekus liktenis apbalvos: ar prēmiju, priekšnieka krēslu vai ar algas palielināšanu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru